≫ 

Galvez odustao od Zvezde u poslednji čas: Poručio je da ne želi da igra u Srbiji, crveno-beli imaju rezervnu opciju!

Crveno-beli ostali bez već viđenog pojačanja

  • 25

Prvi pik Crvene zvezde za poziciju štopera, Alehandro Galvez odustao je od dolaska u Beograd na pregovore sa crveno-belima, saznaje Telegraf.

Prema našim informacijama, Galvez je samo saopštio čelnicima kluba sa Marakane da se predomislio i da ne želi da nastavlja karijeru u Srbiji, iako je prethodno postignut dogovor između kluba i doskorašnjeg igrača Rajo Valjekana.

Galvezu ovog leta ističe ugovor sa španskim klubom, pa je odlučio da razmotri i druge opcije u prelaznom roku, koji je tek počeo.

Zvezda ipak ima i rezervne opcije, a to su, kao što smo pisali, Luka Kranjc, Norbert Đember, Đordi Amat, Sebastijan Holmen i Žosue Sa.

Ovo su kvalitetne opcije na poziciji štopera, koje je Zvezda prvobitno otpisala zbog Galveza, ali će sada ući u pregovore sa svima.

Đordi Amat (27) je zanimljiv jer je bio saigrač Galvezu u Rajo Valjekanu, a karijeru je počeo u Espanjolu. Prevalio je put od B tima Espanjola do startne postave od 2009. do 2013, potom je čak imao lep izlet na Ostrvo, u Svonsiju je igrao od 2013. do 2018. i prikupio 52 nastupa. Dres Španije nosio je od U16 ekipe do U21 tima, potom je dva nastupa zabeležio za Kataloniju u nezvaničnim mečevima.

Sebastijan Holmen ima bogato iskustvo u Rusiji, od 2016. je igrao za Dinamo Moskvu, prethodno je iskorak napravio u Elfsborgu. U pitanju je momak koji je zabeležio četiri nastupa za reprezentaciju Švedske, ima 27 godina i visinu od 185cm.

Norbert Đember je zabeležio 21 nastup za reprezentaciju Slovačke od 2014, visok je 189cm i Zvezdi je pažnju privukao partijama u Peruđi. Pre toga je "lutao" na pozajmicma u Peskari, Tereku i Bariju, i to kao igrač Rome.

Žozue Sa je u solidno zrelim igračkim godinama (26) i bio je na pozajmici u Kasimpaši iz Anderlehta, rođen je u Lisabonu i prethodno je igrao za Vitoriju Gimaraeš i Čavez, od 2017. je u Belgiji.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    27. maj 2019 | 17:24

    Pa nije lud covek da dodje u Ludacku zemlju gde navijaci drze klub!

  • Umesto stranaca na stoperu

    27. maj 2019 | 16:27

    Dovedite nekog domaćeg igrača. Zašto da ne npr. Pejcinovica, koji je slobodan igrač, pun iskustva i nije spor. + tu su opcije i Jagos Vuković, Nikola Maras, Calasan, Kerkez, Vukašin Jovanovic...

  • Aleksandar

    27. maj 2019 | 16:16

    Ko nece i ne treba nam. Zvezda ima svoju decu, batalite da kupijete propale strance. Kako se Zvezda voli i kako se igra za Zvezdu pokazali su nasi momci. Zvezda mora da je u srcu od rodjenja, samo se tako moze napred.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA