≫ 

Braća Tončev na klađenju uzimaju ogroman novac, 30 mečeva je namešteno, šaljem sve u UEFA: Antić izneo žestoku lavinu optužbi!

Ne smiruje se na jugu!

  • 19

Prvi čovek FK Dinamo Vranje, Dragan Antić, uputio je žestoke optužbe na račun Radnika iz Surdulice, a naročito je na udaru Novica Tončev!

Dinamo je posle baraža i dvomeča sa Inđijom ispao u drugu ligu, što je pokrenulo veliku lavinu. Antić je u intervjuu za Večernje novosti osuo paljbu po Tončevu i njegovom sinu Stanislavu, uz poruku da je Superliga puna nameštenih utakmica.

Takođe, pozvao je FSS da sve istraži, uz opasku da će sve dokaze dostaviti UEFA.

- Stanislav Tončev, sin Novice Tončeva, trenutno je najveće zlo srpskog fudbala. Sunovrat Dinama iz Vranja je počeo onog dana kada je taj čovek uplatio za velike pare na kladionici tiket za meč Radnički Niš - Dinamo Vranje koji je završen 2:0 (1:0), a on čekao ogromnu isplatu na bar dva gola u prvom poluvremenu i najmanje tri na kraju. Pošto mu se "prognoza" nije ostvarila, počeo je da se sveti Dinamu i meni lično. Optužuju me iz te porodice da me boli što ostajem bez plate od 500.000 dinara, a svesni su da je moje trenersko znanje mnogo skuplje od toga. Više neću da ćutim. Mogu da mi prete i doživotnom suspenzijom iz fudbala, ali cela Srbija neka čuje makar od mene ono što cela fudbalska Srbija zna. Problem je što niko nema "onu stvar" da iznese sve u javnost. Porodica Tončev je uništila naš fudbal, a Stanislav Tončev je najveći kancer srpskog fudbala - tvrdi Antić.

DRAGAN ANTIC Foto: MN Press

On je izneo tvrdnju da je 20-3o mečeva lažirano.

- Mi ćemo kao klub neke od snimaka i dokaza dostaviti direktno u UEFA, pa neka se ljudi iz te organizacije bave utvrđivanjem činjenica. Ja vam još jednom tvrdim da se fudbal u Srbiji igra samo da bi familija Tončev mogla na klađenju da uzima ogromne svote novca - dodaje Antić.

On je još izneo detalje iz svoje karijere od pre sedam godina, kada je vodio Radnik iz Surdulice, a potom napomenuo da braća Ivica i Novica Tončev vode Radnički i Radnik. Poručio je i da će sve ponoviti na poligrafskom ispitivanju!

Debakl Vranjanaca: Trener FK Dinamo Vranje isključen protiv Inđije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    28. maj 2019 | 22:18

    Tipicno za Srbiju.Da nisu ispali nebi nista rekao sve u redu.Trebao je pre da se izjasni i da pruzi dokaze ako ih ima.

  • Marko bg

    28. maj 2019 | 22:14

    Sa srecom Recko ali ne mozes protiv mafije!

  • !

    28. maj 2019 | 22:05

    I šta sada državo Srbijo? Ništa. Kao i obično. Samo je pitanje kako će proći ovaj čovek!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA