≫ 

Bane Ivanović napisao pismo i otkrio zašto nije igrao za Zvezdu i Partizan: Nikad nećeš dati srce ovim timovima...

Iskusni defanzivac pisao pismo sebi kao dečaku od 15 godina

  • 25

Nekadašnji srpski reprezentativac Branislav Ivanović na originalan način je ''spustio zavesu'' na sezonu u kojoj je osvojio titulu prvaka Rusije sa Zenitom!

Naime, bivši kapiten Orlova je odlučio da napiše pismo sebi kao 15-godišnjaku i tom prilikom je otkrio mnoge zanimljive stvari iz svoje karijere.

Između ostalog i zašto nikada nije igrao za Crvenu zvezdu i Partizan.

- Dragi 15-godišnji Bane - počeo je Ivanović:

- Sreda je nešto pre 22 časa, što znači da su završena prva poluvremena u utakmicama Lige šampiona. Koji će biti rezultat, saznaćeš sutra. na kraju krajeva, moraš da ideš u krevet. Ujutru je škola, zatim trening, pa fudbal u dvorištu. Bez tvojih golova tamo ne mogu, ti si glavni napadač. Usput, nećeš zauvek biti napadač.

Zatim se Ivanović osvrnuo na prvi tim Srema, ali i odlazak u Beograd. Prethodno je pisao o Čelsiju i šta sve ''mladog Baneta'' čeka u budućnosti.

Branislav Ivanovic, Žoze Murinjo Foto: Profimedia/Press Association

- Tvoja veština će biti veoma korisna uskoro. Bićete pozvani da trenirate sa prvim timom Srema. Da, to je tim za koji je tvoj otac igrao. Ovo će biti tvoje prvo iskustvo. Sa 18 godina ćeš debitovati u profesionalnom fudbalu i taj meč ćeš pamtiti celog života.

- A onda Beograd! Nisi mogao da odlučiš za koga ćeš da navijaš: Crvenu zvezdu ili Partizan! Nikada nećeš dati srce nekom od ovih timova. Nećeš nositi dres Zvezde, za kojoj je tvoj tata bolestan, niti ćeš igrati za Partizan koji vole tvoji prijatelji. Tvoja karijera će biti drugačija. Igraćeš za OFK Beograd, a zatim ideš u Rusiju.

Nastavio je Ivanović ''da piše'' sebi kao detetu od 15 godina.

Branislav Ivanović, Fudbalska reprezentacija Srbije, Fudbalska reprezentacija Bolivije Foto: MN Press

- Slavoljub Muslin će te pozvati u Lokomotivu. Taj čovek će ti pomoći u svemu, pobrinuće se da imaš najlepše uspomene na moskovski tim. Sa Muslinom u Rusiji nećeš dugo raditi. Ali ćete se ponovo sresti u nacionalnom timu. Da, znam da ne sanjaš da obučeš dres reprezentacije svoje zemlje, ali ako ne prestaneš da radiš možeš da ostaviš pečat u nacionalnom timu.

- Sećaš li se Mijatovićevog het-trika u pobedi protiv Mađara od 7:1? Da li se sećaš koliko si bio uznemiren kada nije postigao gol iz penala na SP? Iskusićeš sve te emocije, samo ne ispred ekrana, već na fudbalskom terenu. Ići ćeš na teren sa Dejanom Stankovićem i Savom Miloševićem koje sada gledaš sa divljenjem - između ostalog je Ivanović napisao, a ruski mediji preneli to pismo.

>>> Eden Azar se večeras oprašta od Čelsija, a kvota da će upravo on biti strelac i da će njegov tim pobediti je 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na finale Lige Evrope.

VIDEO: Bane Ivanović od saigrača dobio golf štap po guzi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Idea ponos severa

    29. maj 2019 | 08:09

    Bane svi znamo da si navijac Partizana.Sto je i normalno. Svako normalan je navijac Partizana. Pozdrav Bane za tebe

  • Aleksandar

    29. maj 2019 | 10:07

    Bane je stara mitrovačka grobarčina! Znam da se to neće svideti navijačima Zvezde, ali je jednostavno tako, znamo se od malih nogu, zajedno smo pikali loptu i uvek smo govorili Srem u krvi, Partizan u srcu. To što sada ovo izjavljuje tj. ne izjašnjava se, po meni je skroz korektno, i samo potvrđuje njegovu veličinu. Pravi kapiten reprezentacije Srbije!

  • Master

    29. maj 2019 | 07:24

    Dovoljno si i uradio Baneee!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA