≫ 

Klinac ponizio Nejmara na treningu Brazila: Napadač PSŽ mu bezobrazno vratio, pa se povredio (VIDEO)

Svoj loš karakter Nejmar je pokzao nad 20-godišnji desnim bekom koji mu je prodao odlični trik

  • 2

Klupske sezone se polako završavaju. Zavesu veoma uzbuljive sezone evropskog fudbala, spustiće Liverpul i Totnehem 1. juna u finalu Lige šampiona.

I dok se oni spremaju za taj meč, neke reprezentacije su se već okupile i počele pripreme za svoja takmičenja. Najveće ovog leat (ne računajući za mlađe kategorije) je Kup Amerike (14. jun - 7. jul,). Domaćin takmičenja je Brazil a pripreme ne teku baš najbolje za njih.

Selektor Brazila Tite je prvo oduzeo kapitensku traku Nejmaru zbog neprofesionalizma u klubu i dodelio je Daniju Alvešu.

Samo dan kasnije član PSŽ-a doživeo je novu neprijatnost i pokazao je da je slektor Tite bio u pravu kada mu je oduzeo traku.

Nejmar, Svetsko prvenstvo

Foto: Guliver/Buda Mendes/Getty Images

Još jednom je Nejmar pokazao da će teško postati jedan od najboljih svih vremena i pored silnog talenta. Fer-plej je nešto što nikada neće naučiti.

Kada on nekom proda foru onda zna da se naslađuje, ali kad se neko poigra sa njim onda počne da se koristi niskim udarcima.

Upravo se to dogodilo na poslednjem treningu Brazila.

Sparingovali su sa ekipom Kruzeira, a mladi desni bek Veverton prodao je foru Nejmaru. Šmekerski mu je proturio loptu kroz noge. Svaki drugi veliki igrač bi se nasmejao i potapšao klinca po ramenu, ali ne i Nejmar. Brutalno ga je bacio na zemlju.

 

 

Nedugo potom Nejmara je doživeo novi ''udarac''.

Posle duela sa klubskim kolegom Tijagom Silvom, nekadašnji kapiten Brazila, uhvatio se za levo koleno. Šepajući i uz bolnu grimasu morao je da napusti teren.

U prvi mah nije se činilo da je nešto ouboiljno. Nejmar je pokušavao da razdrma to koleno misleći da se radi o trenutnoj boli. Međutim, lekarska ekipa je morala da reaguje i trening za njega je bio gotov pre vremena.

 

Reprezentativni doktor rekao je da povreda kolena nije ozbiljne prirode, ali da će morati da ostane na lečenju i da bude pod budnim okom lekara.

Sve se ovo dešava samo dve nedelje pre početka Kopa Amerika na kome će Brazil ok 14. juna, preko grupe A u kojoj su još i Bolivija, Peru i Venecuela, pokušati da dođe do novog trofeja.

>>> Eden Azar se večeras oprašta od Čelsija, a kvota da će upravo on biti strelac i da će njegov tim pobediti je 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na finale Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    29. maj 2019 | 09:44

    Kao sto sam napisao pre neki dan na tekst da mu je oduzeta traka...sad sledi povreda,ne igranje do daljnjeg i smena selektora...

  • miki

    29. maj 2019 | 10:00

    Karma je... znate vec sta... Veoma je los, los covek je veoma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA