Koroman otkrio kako ga je Terzić spasio transfera u Partizan: Imao sam potpisan ugovor, a onda mi je Zvezdan prišao u avionu (VIDEO)

Bivši igrač crveno-belih umalo je 2002. godine promenio klupske boje

  • 20

Ognjen Koroman, dete Crvene zvezde i fudbaler koji je u dva navrata igrao za klub sa Marakane, umalo je 2002. godine završio u Partizanu! Ovo je bivši fudbaler crveno-belih i nekadašnji reprezentativac naše zemlje, a danas trener Žarkova, prvi put otkrio gostujući u emisiji Balkan info.

On je imao dogovor sa crno-belima i već je potpisao ugovor, ali je u poslednji čas stigla ponuda iz Rusije, koju je tadašnji predsednik OFK Beograda, Zvezdan Terzić, predočio Koromanu uz reči da je novac bolji i za klub, kao i za samog Koromana.

- Posle dobrih igara u OFK Beogradu, već sam potpisao ugovor sa Partizanom, to malo ko zna, Tumbaković je bio trener, a onda se pojavila Majorka, tako da sam u tom trenutku birao između Partizana i Majorke. Ja sam hteo da igram u Španiji, da se oprobam, ali nisam mogao da kažem i Partizanu ne, jer je to veliki klub i za mene su bile velike impresije da igram za Partizan, a ja tada još nisam igrao za seniorski tim Crvene zvezde.

- Međutim, posle mog prvog nastupa za reprezentaciju protiv Meksika, u povratku dok smo leteli nazad, Zvezdan Terzić, tadašnji predsednik OFK Beograda mi je rekao da smo dobili ponudu Dinama iz Moskve i da je novac bolji i za mene i za klub, tako da sam odlučio da karijeru nastavim u Rusiji, u velikom klubu, možda i najvećem po tradiciji u Rusiji - objasnio je Koroman.

Pogledajte njegovu izjavu:

VIDEO - Koroman u čast Bunje: Bila mi je čast što sam bio deo današnjeg tima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahhaha

    29. maj 2019 | 11:14

    A ovako si zavrsio u septickoj jami

  • bgd

    29. maj 2019 | 11:46

    xaxaaxax bas te spasio a Partizan 2003 igrao ligu sampiona mislis terzic te upropastio bio si dobar igrac ko zna u kom bi velikom klubu zavrsio al ovako sta ces glupi bosanac si ostao za vek vekova i ti to dobro znas zahvali se terzi jos jednom glupane

  • Crna Gora voli Partizan

    29. maj 2019 | 12:41

    Hvala Terzicu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA