≫ 

Salah zove legendu Rome u Liverpul: De Rosi, dobrdošao si na Enfild!

Da li Salah samo mašta, ili ima nešto više iza reči jednog od najboljih igrača Redsa?

  • 0

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah rekao je da bi voleo da se njegov bivši saigrač Danijele de Rosi priključi timu sa Enfilda.

Salah i De Rosi bili su saigrači u Romi u periodu od 2015. do 2017. godine, a Italijan se na kraju ove sezone oprostio od "Vučice" posle 18 godina.

- On je legenda, a pored toga je moj veliki prijatelj. Stvarno ne znam šta drugo da kažem o njemu. Gledao sam poslednju utakmicu protiv Parme i kako su ga navijači pozdravili. On je legenda Rome i italijnaskog fudbala -  rekao je Salah, a prenosi Skaj sport Italija.

FK Crvena zvezda, Liverpul Salah protiv Borjana u Ligi šampiona na Enfildu protiv Crvene zvezde; Foto: Tanjug/AP

Egipatski napadač istakao je da je De Rosi dobrodošao na Enfild.

- Sve je učinio za Romu, žrtvovao se za tim. Želeo bih da mu se zahvalim, da mu kažem da ga volim i da mu želim sreću. Mnogo bih voleo kada bi došao u Liverpul. Ne znam da li ta mogućnost postoji, ali bih voleo da igram s njim u bilo kom timu. On je veliki fudbaler. Na Enfildu je dobrodošao - zaključio je Salah.

Ostaje da se vidi da li je Salah razgovao i sa upravom kluba ili su ovo samo njegove želje da ponovo zaigra za legendarnim veznjakom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA