Stigao u Partizan pre 4 meseca, a već pakuje kofere: Savo Milošević počeo čistku u Humskoj!

Crno-beli više na računaju na Dejana Georgijevića i raskinuće sa napadačem saradnju šest meseci pre isteka ugovora

  • 5

Četiri i po meseca pošto je stigao na pozajmicu iz Ferencvaroša, Dejan Georgijević će napustiti Partizan i sreću potražiti u nekoj drugoj sredini, saznaje Telegraf. To je odluka stručnog štaba crno-belih na čelu sa Savom Miloševićem, koji želi neka druga rešenja u napadu, u letnjem prelaznom roku, i na tome se već uveliko radi.

Iako je Georgijević pozajmljen od Ferencvaroša na godinu dana (do 31. decembra), ovakva odluka, s obzirom na minutažu i učinak fudbalera u proteklih nekoliko meseci je, realno gledano – očekivana.

Jer fudbaler gotovo da i nije dobijao priliku, odigrao je samo pet utakmica za crno-bele (tri u Superligi i dve u Kupu Srbije), u kojima nije upisao nijedan gol, niti asistenciju. Čak i kada su se “crtale” situacije gde je ekipi potreban i treći napadač, kada na terenu nije išlo, ni prethodni trener Zoran Mirković, niti sadašnji Savo Milošević nisu koristili Georgijevića, već su posezali za drugim rešenjima.

Savo Milošević Savo Milošević; Foto: Nikola Tomić

Georgijević je minule zime angažovan ne bi li tandemu Rikardo Gomeš - Nemanja Nikolić bio podrška sa klupe, jer Partizan u tom trenutku nije imao ni novac, niti adekvatno rešenje za trećeg napadača, na poziciji koja je i tokom cele jeseni bila deficitarna.

Ipak, saradnja koja je u ugovoru precizirala čak i otkupnu klauzulu za napadača, nije urodila plodom, pa će u danima koji slede Partizan, Ferencvaroš i sam Geogrijević potražiti modus raskida pozajmice, jer u protivnom fudbaler neće biti u prilici ni da bude deo tima na pripremama.

Tim pre što se sa pozajmice iz ruskog Arsenala iz Tule vratio i Ognjen Ožegović, koji ima važeći ugovor sa Partizanom i planirano je da pomenuti napadač sigurno počne pripreme sa ekipom, a da se dalji koraci određuju shodno razvoju situacije u prelaznom roku.

Čak i da klub iz Humske proda Rikarda Gomeša, za koga postoji veliko interesovanje, ili, pak, Nemanju Nikolića, planirano je da se mesto u napadu “popuni” kvalitetnim strancem, možda i nekim od povratnika u srpski fudbal (zavisno od tržišta), što jasno insinuira da je Dejan Geogrijević u svakoj opciji prekobrojan.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zulender 2

    30. maj 2019 | 11:49

    Bas ih briga, ipak im stizu veliki sejduba suma i omer ozegovic. Bombas je za njih licno garantovao...

  • Sejduba

    30. maj 2019 | 15:29

    Evooo me!!!! Stižem! Čekajte me.

  • Alex

    30. maj 2019 | 20:47

    Epilog se znalo cim je objavljeno da dolazi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA