≫ 

Neven Subotić se vraća u Nemačku

Subotiću istekao ugovor u Francuskoj

  • 0

Nakon godinu i po dana provedenih u Sent Etjenu Neven Subotić je postao slobodan igrač, a za njegove usluge se interesuje Fortuna Dizeldorf.

Po svemu sudeći francuski klub neće produžiti saradnju sa našim internacionalcem, ali izgleda da Subotić neće dugo čekati za novi aganžman. Fortuna želi da dovede u svoje redove iskusnog 30-godišnjaka koji iza sebe ima 11 godina iskustva igranja u Bundes ligi. Podsetimo, Neven je pre odlaska u Francusku nastupao za Keln, Borusiju Dortmund i Majnc.

Neven Subotić Foto: youtube.com/DW - Kick off!

Razlog tako brzog odlaska Subotića iz Sent Etjena, i pored dobre prve polusezone, leži u čestim povredama zbog čega ga je iz tima izbacio 18-godišnji Vilijam Saliba. Pored njega zelenima dolazi još jedan perspektivni 20-godišnji štoper Arolda Mukudija.

Subotić će predstavljati veliko pojačanje ekipi koja će se i sledeće godine boriti za gornji dom tabele.

Vreme je za finale! Totenhem i Liverpul, ekipe koje su na čudesan način stigle do završnog meča, večeras će u Madridu odlučiti o novom šampionu Evrope. Kvota na Pevce je 3,80, na Liverpul 2,00, a na to da će finale otići u produćetke (iks) 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA