≫ 

ZVANIČNO! Zvezda dovela prvo pojačanje: Posle dugih pregovora, štoper konačno potpisao! (FOTO)

Mitar Mrkela je za Telegraf potvrdio da je Radovan Pankov novi igrač crveno-belih

  • 16
Radovan Pankov Radovan Pankov; Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda je dovela svoje prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku! Radovan Pankov je posle dugih pregovora, konačno potpisao za crveno-bele.

Ovu informaciju je za Telegraf potvrdio sportski direktor Zvezde, Mitar Mrkela.

- Jeste, završen je transfer, Pankov je novi igrač Zvezde. Ne bih da pričam o detaljima - poručio je Mrkela za Telegraf.

Kako je Telegraf i najavio, Zvezda i Radnički su još 6. maja postigli dogovor oko obeštećenja za Pankova, ali je on odugovlačio s potpisom, jer mu se prvobitno nije dopala plata koja mu je ponuđena na Marakani.

Radovan Pankov Pankov na Marakani tokom pregora; Foto: Telegraf

Pankov je protekle sezone bio jedan od glavnih šrafova u odbrani Radničkog iz Niša. Odigrao je za Nišlije 39 utakmica i bio je nezamenjiv u ekipi Nenada Lalatovića, koja je obezbedila istorijsko drugo mesto u Superligi i bori se s Partizanom za finale Kupa.

Postigao je i pet golova na tih 39 utakmica. Nastupio je i za mladu reprezentaciju Srbije do 20 godina na nekoliko prijateljskih utakmica, a imao je i čast da nosi kapitensku traku oko ruke. Bio je i član čuvene generacije Orlića sa Novog Zelanda, koji su 2015. godine osvojili titulu prvaka sveta u fudbalu za igrače do 20 godina.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA