≫ 

Partizanova potraga za levim bekom: Siguran samo Šehović, dvojica odlaze!

Nemanja G. Miletić je prekobrojan za narednu sezonu, dok je Slobodan Urošević u nešto boljem položaju

  • 7

Iako u ovom trenutku Partizan na poziciji levog beka ima čak tri fudbalera, crno-beli će i u predstojećem letnjem prelaznom roku potražiti novo rešenje na pomenutoj poziciji.

Sa tom kalkulacijom je sportski sektor i pristupio ispunjenju želja trenera Save Miloševića, koji u ovom trenutku stoprocentno vidi samo mladog Zlatana Šehovića u timu za narednu sezonu, dok su preostala dva fudbalera - Nemanja G. Miletić i Slobodan Urošević u nešto drugačijem, težem položaju.

Konkretno, struka više ne računa na Nemanju G. Miletića, koga ugovor sa klubom vezuje do juna 2020. godine. U završnici sezone, trener Milošević gotovo da nije ni koristio pomenutog fudbalera, što je bio jasan nagoveštaj da u budućnosti ne računa na njega.

Zlatan Šehović Zlatan Šehović Foto: Nikola Tomić

To je u internim razgovorima i predočeno čelnicima kluba, koji će pokušati da nađu modus rastanka sa levim bekom, bilo da je reč o transferu ili, pak, prevremenom raskidu saradnje. Jer, velika je verovatnoća da igrač neće dobiti priliku da se dokazuje na pripremama sa ostatkom saigrača.

U slučaju Slobodana Uroševića situacija je za nijansu drugačija. Defanzivac je bio Miloševićev prvi izbor u završnici minule sezone i to u rotaciji sa mladim Šehovićem. Ali Partizan nema ništa protiv da levi bek promeni sredinu u predstojećem prelaznom roku, što je u proteklom periodu predočeno i većini agenata koji sarađuju sa klubom, uz jasnu naznaku da igrač ima “zeleno svetlo” da napusti klub u slučaju ponude.

To je i logičan sled okolnosti, jer crno-beli planiraju da tokom leta kompletno reorganizuju igrački kadar, o čemu smo već pisali. A to podrazumeva dovođenje fudbalera na sve četiri pozicije u odbrani, kao i korekciju u veznom redu i ofanzivnom delu tima, gde će stranci biti prvi prioritet (zbog kvalifikacija), dok će ostale promene biti vršene u hodu.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    1. jun 2019 | 14:14

    Koja kretenska uprava. Daleko najboljeg levog beka u ligi Bogosavca oterali u Cukaricki a onda na toj poziciji menjaju prosecne igrace.

  • Kizo vrati se

    1. jun 2019 | 12:56

    Pa, što smo menjali Ilieva ako je i dalje politika kluba da se dovode bekovi?

  • Milivoje vrati se

    1. jun 2019 | 11:58

    Ova vest mi ulepšala dan, napokon pravo pojačanje odlazak miletića....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA