≫ 

Nejmar kao Ognjen Vranješ: Devojka ga optužila za silovanje, on objavio njene gole fotke i snimke koje mu je slala (VIDEO 18+)

Neimenovana devojka navodi da je doputovala iz Brazila u Pariz zbog Nejmara, čekala ga u sobi, a onda ga optužila da ju je napastvovao...

  • 7

Prvenstvo Južne Amerike počinje 15. juna, a domaćin Brazil se svakog dana susreće sa novim problemima, prevashodno oko prve zvezde tima Nejmara. Posle povrede koju je zadobio, zbog koje je morao da napusti trening, sada su se pojavile optužbe za silovanje.

Po navodima brazilskih medja, neimenova devojka je optužila Nejmara da ju je silovao u jednom pariskom hotelu 15. maja ove godine.

Ona tvrdi da je igrača PSŽ-a upoznala preko Instagrama i da joj je on predložio da se nađu u Parizu. Kada je ova pristala, Nejmar joj je kupio avionsku kartu iz Brazila za Pariz. Ona dalje navodi da je nekadašnji kapiten Karioka došao u njenu sobu oko 20 časova pod dejstvom alkohola, te da je posle razgovora i razmene nežnosti postao agresivan i da ju je na silu, bez njene volje, naterao na seksualni čin.

Nejmar, Nemanja Matić, fudbalska reprezentacija Srbije, Fudbalska reprezentacija Brazila, Brazi, Srbija Foto: Guliver/Buda Mendes/Getty Images

Pomenuta devojka se dva dana kasnije vratila u Brazil, a slučaj navodno nij želela da prijavi policiji u Francuskoj nego je čekala da se vrati u domovinu jer je ''bila emotivno potresena i uplašena da prijavi sve u tuđoj zemlji''.

Popunila je prijavu 17. maja. Za sada je sve vezano za ovaj slučaj pod vinjetom - poverljivo.

Sam Nejmar nije želeo prvo da izađe u javnost pa se medijima obratio njegov otac koji ima ulogu i menadžera.

Radićemo sa istinom, objasnićemo situaciju tako da javnost može da vidi o čemu su razgovarali. Istina se brzo pretvori u grudvu snega koja postaje sve veća. Sama konverzacija te devojke sa mojim sinom pokazuje da je to bila nameštaljka. Sve ćemo objaviti. Nejmar je sačuvao konverzaciju. Znam da može da bude optužen za mnogo stvari, ali poznajem ga i znam kakav je - ističe Nejmar senior.

Nejmar se reprezentaciji pridružio 25. maja. Tri dana kasnije usledio je novi problem. Požalio se na povredu i napustio je trening.

Nejmar, Neymar Foto: Tanjug/AP

Posle svega, oglasio se i sam Nejmar porukom na Fejsbuku gde je pokazao prepisku na ''WhatsApp''-u sa tom devojkom.

- Od sada ću sve transparentno objavljivati. Sve razgovore s tom devojkom, sve naše trenutke, od kojih su mnogi intimni, ali to je neophodno da se vidi što se zapravo dogodilo. Dogodilo se što se inače dogodi kada se par nađe u četiri zida. Nakon te večeri smo nastavili s dopisivanjem i tražila mi da joj pošaljem suvenir za njnog sina. Sve me ovo jako iznenadilo -  rekao je Nejmar i objavio video u kom se vidi da je dobijao dosta nagih fotogrfija i video-snimaka pomenute devojke.

Ovaj postupak Nejmara podsetio je na sličan potez Ognjena Vranješa, koji je dostavio medijima gole fotografije na kojima je navodno Jelena Karleuša, posle medijskih prepucavanja.

Pogledajte i deo prepiske koju je Nejmar objavio, a na kojoj su gole fotografije devojke koja ga je optužila za silovanje:

Nejmar, devojka, gole fotke, optužba za silovanje Printskrin: Facebook.com/Neymar Jr.
Nejmar, devojka, gole fotke, optužba za silovanje Printskrin: Facebook.com/Neymar Jr.
Nejmar, devojka, gole fotke, optužba za silovanje Printskrin: Facebook.com/Neymar Jr.
Nejmar, devojka, gole fotke, optužba za silovanje Printskrin: Facebook.com/Neymar Jr.

Sve se ovo dešava neposredno pred početak Kopa Amereika na kojoj je Brazil domaćin. Prvu utakmicu Karioke igraju 15. juna protiv Bolivije. U grupu su im još reprezentacije Perua i Venecuele.

VIDEO: Onaj s kojim živim cipele mi krije: Vranjaš opet provocira?

VIDEO: Jedini zajednički snimak Karleuše i Vranješa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vosa

    3. jun 2019 | 13:59

    Te lazove sto se ‘sete’ da su bile silovane kada ‘silovatelj’ postane bogat i popularan treba osuditi na onoliko godina zatvora koliko dobuju i pravi silovatelji.

  • Neymar

    3. jun 2019 | 14:27

    Ko ce jos da poveruje u njene price. Zasto bi bilo koju silovao kad svaku moze da ima.

  • Boban

    3. jun 2019 | 17:54

    Još jedna bednica koja preko one stvari hoće do para i popularnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA