Napoli napada Juventus: Najavljena jedna, a dolaze dve bombe na jug Italije!

Diego Kosta i Đerard Delofeu na vratima Napolija

  • 1

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis najavio je ''iznenađenje'' za ovu nedelju što se tiče transfera, ali su italijanski novinari iskopali da Napolitance čekaju dva. Naime, na Na San Paolo bi trebalo da stignu Diego Kosta i Đerard Delofeu.

Diego Kosta ima suspenziju od osam utakmica u Primeri i čim je kontroverzni predsednik Napolija Aurelio de Laurentis objavio da se sprema iznenađenje, novinari na Apeninima su odmah izvkli španskog napadača.

Prema nekim izvorima iz Italije ali i Španije, pregovori su več u poodmakloj fazi. Kosta koji se nije naigrao u povratničkoj sezoni u Atletiku verovatno ne bi imao ništa protiv da se preseli u Italiju i da sarašuje sa velikim Karlom Anćelotijem.

Sa druge strane, Delofeu ima odličnu sezonu u Votfordu. Polaznik čuvene La Masije, nikada nije dobio pravu šansu u Barseloni i ako je posle prodaje Evertonu i pozajmice u Milanu, vraćen u matični klub.

Dijego Kosta, Serhio Ramos, FK Atletiko Madrid, FK Real Madrid Foto: Guliver/Alexander Hassenstein/Getty Images

Upravo ta polu-sezona u Milanu, gde je pokzao da poseduje kvalitet, ali i da mu Kalčo leži, je jedan od ključnih stvari zbog čega bi se moglo očekivati Delofeu mogao preseliti u Napoli.

Prema navodima medija sa Čizme, Napoli je spreman da ustupi talentovanog vezistu Amadua Dijavaru plus da plati još 30 miliona evra.

Ako se ove glasine ispostave kao tačne, ovo bi bila značajna pojačanja za Napolitance.

FK Votford Foto:AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    3. jun 2019 | 22:49

    Košta je pun pogodak! Iako je kao čovjek nula, ipak je vrhunski napadač , prgav i borben i baš takav i treba u ovom trenutku Napoliju. Nije da Milik ne zna dati gol, ali je pitanje da li moze odigrati još jednu sezonu na ovom nivou, bez pomoći. A Deulofeu? Okretan i brz i ujedno kreativan, ali nije baš da će imati mjesta u prvom timu. Napoliju ne fali baš igrača na poziciji krila! Insignie, Ounas, Kalehon, Verdi, pa čak i Mertens! Al‘ ko zna, mozda planiraju neke od njih da prodaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA