Partizan ponovo zvao svoje dete: Ivan Obradović na raskrsnici između Humske i Turske, na stolu je 400.000 evra!

Klub iz Humske spreman da se upusti u trku sa Turcima ne bi li vratio svoje dete ovoga leta

  • 3
Ivan Obradović, FK Partizan Ivan Obradović tokom igara u Partizanu; Foto: MN Press

Bez obzira što je posle isteka četvorogodišnjeg ugovora sa Anderlehtom napomenuo da bi još malo da ostane u inostranstvu, Ivan Obradović je izuzetno privlačna opcija za Partizan u letnjem prelaznom roku. Crno-beli su obnovi kontakt sa igračem i, iako imaju konkurenciju, spremni da sačekaju svoje dete izvestan period ne bi li ga privoleli da se vrati u Humsku, saznaje Telegraf.

Pod “privoleti” podrazumevamo i izuzetno primamljivu ponudu za srpske uslove, koju je Partizan stavio pred Obradovića, a ona iznosi 400.000 evra na godišnjem nivou, plus bonuse, u zavisnosti od osvojenih trofeja i plasmana u evropska takmičenja.

Rekosmo već da klub iz Humske ima i konkurenciju i to iz Turske, odakle takođe postoje interesovanje za Obradovića, ali još uvek nije poznato da li fudbaler na stolu ima konkretnu ponudu ili se radi samo o “ispipavanju pulsa” inicijalnim pozivima agenata.

Ivan Obradović Ivan Obradović u dresu Anderlehta u duelu protiv Zlatana Ibrahimovića; Foto: AP/Tanjug

Obradović je i u zimskom prelaznom roku bio prva meta Partizana na poziciji levog beka, ali se nije dalo. Njegov status u Anderlehtu se promenio bukvalno preko noći, pošto su smenjeni i trener i sportski direktor pomenutog kluba, pa je srpski internacionalac vraćen iz omladinskog u seniorski pogon, gde je proveo nekoliko meseci, jer nije želeo da se povinuje neracionalnim idejama pomenutih ljudi u sportskom sektoru.

Klub iz Humske pored Obradovića ima još neke opcije na levom beku (pročitajte na Telegrafu uskoro), a pored pomenute poziciji biće rekonstruisan i ostatak odbrane, o čemu smo takođe pisali. Na meti su i štoperi Uroš Vitas (Irtiš), Dominik Dinga (Ural), Đorđe Crnomarković (Radnički Niš) i još neki fudbaleri (o tom-potom) koji pokrivaju centralni deo odbrane. A razmatraju se i najbolja rešenja na mestu desnog beka...

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ____

    4. jun 2019 | 13:09

    Imamo vec Sehovica

  • ja sam ja

    4. jun 2019 | 18:37

    Hehe pa moze i jedinstvo vranje da ponudi milion evra godisnje za obradovica uz nadu da ce im ivan obradovic oprostiti 900.000eura 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA