Vezista napušta Partizan i seli se u Čukarički: Crno-beli krenuli u rekonstrukciju tima!

Mladi Jovan Kokir već viđen na Banovom brdu

  • 5

Vezista Partizana - Jovan Kokir (19) gotovo sigurno će napustiti redove kluba iz Humske u predstojećem prelaznom roku i sreću potražiti u nekoj drugoj sredini. Vezista ponovo nije u fokusu za najjaču selekciju crno-belih i, kako stvari trenutno stoje, najbliži je prelasku u Čukarički, saznaje Telegraf.

To je ujedno epilog sastanka koji su u utorak održali agenti fudbalera sa predstavnicima Omladinske škole, napomenuvši da Kokir sigurno neće ostati u Humskoj, jer nije u planovima za prvi tim, a nema ambicija da igra Srpsku ligu Beograd, gde će se u narednoj sezoni takmičiti filijala Teleoptik.

U neku ruku stakav stav i ima rezona, jer Partizan planira kompletnu reorganizaciju prvog tima, u kojoj će ofanzivni deo tima biti satkan od stranih fudbalera i gde prva meta Brazilac Leonardo, o čemu smo u utorak i pisali

A ne treba zaboraviti i da krilne pozicije trenutno pokrivaju Zoran Bambi Tošić, reprezentativac BiH Goran Zakarić, Đorđe Ivanović (...), koji su pod ugovorom sa klubom i imaju više iskustva od Kokira.

Jovan Kokir Jovan Kokir (sa vodom u rukama) ide ovog leta iz Humske Foto: Mn Press

Ostaje samo da se precizira da li će Kokir u letnjem prelaznom roku biti pozajmljen, s obzirom na činjenicu da ga ugovor sa crno-belima vezuje do juna 2020. godine ili je, pak, na pomolu prodaja mladog igrača,

Rekosmo već da je Čukarički prvi u redu da angažuje vezistu, koji je prvi profesionalni ugovor sa Partizanom potpisao još 1. septembra 2017. godine, posle kompletnog školovanja u Omladinskoj školi crno-belih.

Nekoliko puta je prošao pripreme sa prvim timom (prvi put kod Miroslava Đukića), ali nikada nije dobio priliku u najjačoj selekciji.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    5. jun 2019 | 11:36

    Kokir je odavno pokazao talenat. Bolji je igrac od svih klinaca koji se forsiraju zadnjih par godina ( djerlek, stevanovic, Lazar pavlovic), Ali ocigledno nema tako jaku zaledjinu kao oni. Steta,jako talentovan igrac.

  • x-XpLoSiivE-x

    5. jun 2019 | 12:45

    Tako su i Bogosavca najurili da bi igralo ono drvo iz ivanjice

  • Juznjak99

    5. jun 2019 | 13:32

    Šta?!...Pa ovi iz upravu nisu normalni...najtalentovanijeg igrača prodali, svašta...sad će dovedu nekog napadča koji je dao 3 gola za 3 sezone...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA