Partizan odustao od Vitasa, Miloševiću treba spremniji igrač!

Šef struke crno-belih je i inicirao dovođenje igrača Irtiša, ali je posle analiza ipak promenio mišljenje

  • 2

Najavili smo pre 15-tak dana da je jedna od meta Partizana u ovoga leta i nekadašnji fudbaler Rada, a sada Irtiša – Uroš Vitas, ali do saradnje ipak neće doći, bar ne u predstojećem prelaznom roku. Struka, koja je i insistirala na angažovanju štopera, odustala je od prvobitne ideje.

Trener Savo Milošević je, posle analiza sa stručnim štabom i skautima kluba, odlučio da ipak potraži druga rešenja na poziciji centralnog defanzivca, smatrajući da fudbaler posle duge pauze zbog povrede kolena u ovom trenutku nije najbolje rešenje za Partizan.

Savo Milošević Fudbaler posle duge pauze zbog povrede kolena u ovom trenutku nije najbolje rešenje za Partizan: Savo Milošević .Foto: Marko Jovanović

Ispraćena je kompletna polusezona Vitasa u kazahstanskom klubu, analizirane sve utakmice u kojima je bio deo tima, obavljene konsultacije i na kraju doneta odluka da to ipak nije ono što crno-beli žele u ovom trenutku.

Agenti fudbalera su boravili na stadionu u Humskoj i obavili razgovor sa čelnicima kluba, gde im je i preneta odluka Miloševića i stručnog štaba, pa su se dve strane rastale prijateljski.

Vitas u Kazahstanu ima važeći ugovor do decembra i ta stavka ne bi predstavljala nikakav problem, jer ni cena za obeštećenje nije visoka. Odluka kluba bila čisto sportske prirode.

Da podsetimo, klub iz Humske je na poziciji štopera targetirao još i Dominika Dingu iz Urala, sa kojim se vode završni pregovori (još uvek nije postignut dogovor) i Đorđa Crnomarkovića, igrača Radničkog iz Niša, a analizira se još nekolicina fudbalera.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA