Olimpijakos nudi milion evra manje za Markovića, Partizan neće ni da čuje!

Dogovor dva kluba sputava finansijski jaz između ponude i potražnje, koji iznosi okruglo milion evra

  • 2
Svetozar Marković, El Fardu Ben Foto: Marko Jovanović

Rado bi Olimpijakos video Svetozara Markovića u svojim redovima ovoga leta, o čemu je Telegraf juče i pisao, ali ako grčki velikan ne “podeblja” ponudu za defanzivca Partizana - od saradnje neće biti ništa!

To je epilog sastanka predstavnika klubova, koje u ovom trenutku deli dubok finansijski jaz!

Razlika između minimalnog obeštećenja koje crno-beli potražuju i onoga što grčki klub nudi za Svetozara Markovića je okruglo milion evra. Iz ugla Partizana, to je nepremostiva prepreka, po cenu da do saradnje nikada i ne dođe.

Svetozar Marković Foto: Marko Jovanović

Konkretno, klub iz Humske za svog fudbalera očekuje minimalno 2.500.000 evra obeštećenja, shodno činjenici da je Marković zbog povrede i operativnog zahvata na kolenu izgubio gotovo ceo prolećni deo sezone, ali i mesto u timu. Ispod te cifre, crno-beli ne žele ni da razgovaraju.

Sa druge strane, Olimpijakos, koji takođe sprema veliku reorganizaciju tima ovoga leta, želeo je da iskoristi upravo činjenicu da defanzivac nije imao veliku minutažu u proteklom periodu i otuda su razgovori ponovo aktivirani (želeli ga i zimus).

Međutim, u Partizanu nemaju nameru da popuste, iako je Marković jedan od igrača koji ima “zeleno svetlo” da napusti klub u letnjem prelaznom roku. Ali to podrazumeva samo u slučaju da za njega dođe i adekvatna ponuda. Ona koju je poslao grčki velikan nije ni blizu toga.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    6. jun 2019 | 13:40

    Ako je istina da ga traze, neka ga daju odmah. Sto duze bude igrao manje livece nuditi.

  • Navijac

    6. jun 2019 | 15:58

    To sto je uprava spustla cenu za Markovica na 2.500.000 evra je MALO, jer dok se nije povredio nudjeno je mnogo, mnogo vise. Ovi iz Olimpijakosa po ko zna koji put "spustaju" cenu, da ne kazem ucenjuju, zabog finansijeske situacije kluba a setite se kako su se ponasali kod dolaska Jankovica, Zdjelara.... Ako Markovic sada ne ode van, sigurno je da mu cena nece pasti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA