PSŽ našao zamenu za Bufona: Stiže otkrovljenje svetskog prvenstva 2014!

Nakon 5 uspešnih sezona Kejlor Navas napušta Real i seli se u Pariz

  • 0

Nije dugo trebalo čelnicima PSŽ-a da pronađu zamenu za veterana Điđija Bufona. Po pisanju španske Marke blizu Pariza je Kejlor Navas, golman Real Madrida.

Sjajni Kostarikanac je pao u drugi plan po dolasku Tiba Kurtoe prošlog leta. Skupo plaćeni golman je imao prednost i u trenucima kada nije baš blistao.

Po povratku Zidana na klupu Navas se nadao da će ponovo biti prvi izbor, ali izgleda da novac uložen u Kurtou mora da se opravda. Zbog toga je Navasu jasno stavljeno do zanaj da je najbolje da pronađe novu sredinu.

FK Real Madrid - FK Barselona, španski Super Kup

Foto: Tanjug/AP

Marka otkriva da su pregovori između Reala i PSŽ-a započeti i da teku po planu.

Parižani u svojim redovima imaju talentovanog Alfonsa Areolu koji je sjajno branio u rotaciji sa Bufonom. Na kraju je sakupio više mečeva od čuvenog Italijana.

I ako je Areola pokazao kvalitet, verovatno će morati na klubu kada dođe iskusni Navas. Moguće je da će mladi Francus i ovom veteranu stati na crtu i oduzeti mu minute, međutim, skupocena nova ''igračka'' će verovatno imati status kao šti ga je dobio Kurtoa u Realu.

Real ne bi trebao da pravi problem Navasu. Mnogo su prošli zajedno, uvek su imali dobre odnose i sve bi trebalo jako brzo da se završi na zadovoljstvo sve tri strane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA