Hoće li Tadić ispuniti obećanje koje je dao jednom ukrajinskom navijaču pre 9 meseci?

Srpski fudbaler je, navodno, obećao da će mu pokloniti dres

  • 2

Već smo pisali o ukrajinskom navijaču Denisu koji se u dresu fudbalske reprezentacije Srbije pojavio ispred igrača našeg tima kako bi dobio autogram.

Denis nam je tom prilikom otkrio zašto nosi baš dres Orlova, a u neformalnom razgovoru sa novinarom Telegrafa dotakao se i obećanja koje je u avgustu prošle godine dobio od Dušana Tadića.

- Da li biste mogli da mi pomognete da dođem do Dušana Tadića - bilo je njegovo pitanje, a zatim je usledilo i objašnjenje:

- Kada je sa Ajaksom dolazio u Kijev da igra protiv Dinama, tražio sam dres. Rekao je - drugi put! E, sada je došao taj ''drugi put'' i jako bih voleo da dobijem njegov dres. 

Fudbalska reprezentacija Srbije, Ukrajina, Kijev, policija Ukrajinac Denis čeka Tadićev dres Foto: Telegraf

Otkrio je Denis da će u petak, tokom meča između Ukrajine i Srbije (20.45) u Lavovu, imati i transparent upućen srpskog vezisti.

- Spremio sam jedan poster koji ću okačiti na tribinama - rekao je Denis, s nadom da će dobiti Tadićev dres.

Podsetimo, Tadić je sa Ajaksom u Kijevu gostovao 28. avgusta 2018. godine, kada su Kopljanici odigrali 0:0 i na taj način ''odbranili'' zalihu od 3:1 iz Amsterdama.

Bio je to dvomeč za ulazak u Ligu šampiona gde je Ajaks stigao do polufinala i nesrećno ispao od Totenhema golom u nadoknadi vremena.

(Izveštač Telegrafa iz Lavova - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA