≫ 

Inter doveo jednog od najtalentovanijih vezista Italije: Uskoro dve nove bombe - Kolarov i Lukaku!

Italijanski mediji pišu da je završen posao i da Nikolo Barela oblači dres Neroazura

  • 0

Prvo je Inter Antoniju Konteu doveo Edina Džeka, od ranije je kaparisan Dijego Godin, a sad će, posle iskusnih igrača, doći i jedan mladi fudbaler. Kako prenose italijanski mediji, na Đuzpe Meacu će iz Kaljarija preći perspektivni Nikolo Barela.

Barela važi za jednog od predvodnika nove, supertalentovane generacije italjinaskih fudbalera. Dolazi iz Kaljarija, ima 22 godine i igra na poziciji centralnog veznog, najčešeće u ulozi box-to-box (igra dobro u oba pravca, od kaznenog do kaznenog).

Za klub u kojem je ponikao ove sezone je odigrao skoro svaki minut (nije igrao samo kad je bio suspenzovan zbog kartona).

Nikolo Barelo, Kaljari

Nikolo Barleo je ove sezone nosio i kapitensku traku u Kaljariju; Foto: Guliver/Enrico Locci/Getty Images

Inter ga želi već dva prelazna roka, ali nikako nisu uspevali da se dogovore.

Opet je Inter pokušao da ''uvali'' nekog mladog igrača u transfer, ali čelnici Kaljarija to prvobitno nisu prihvatili, tražili su okruglih 50 miliona evra. Iako su Neroazuri nudili 35, na kraju su se dogovorili za 45 miliona evra.

Međutim, uspeo je Inter da isposluje da ne plati ceo transfer u gotovinu, nešto će biti u igračima.

I ako su prošle godine dali Nikola Zanola Romi, i to se ispostavilo kao loš potez jer je mladi igrač eksplodirao i postao jedan od glavnih igrača Vučice, sada će Kaljari, isto kao tad Roma, moći samostalno da izabere koliko god hoće igrača. Od toga će na kraju zavisiti konačna navčana nadoknada za Barela.

Spominje se da bi u ovaj transfer mogli da uđu igrači koji su ove sezone igrali za Parmu, Bastoni i Di Marko a ukoliko iz Kaljarija ode golman Kranj, onda će crveno-plavi dovesti mladog Andreja Radua, koji je ove sezone bio u Đenovi.

Nikolo Barelo, Kaljari

Foto: Guliver/Alessandro Sabattini/Getty Images

Sam Barela se već odavno dogovorio sa Interom na četvorogodišnju saradnju koja će mu po sezoni donositi 2,5 miliona evra.

Od mogućih novih dolazaka u Inter spominju se još Aleksanadar Kolarov i bomba, šlag na tortu, Romelu Lukaku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA