≫ 

Recko izbačen iz srpskog fudbala do 2020!

Disciplinska komisija FSS žestoko kaznila prvog čoveka i trenera Dinama iz Vranja

  • 10

Dragan Antić Recko ponovo je osetio čelični "dodir" Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbij. Prvi čovek Dinama žestoko je kažnjen zbog medijskih istupa, pošto mu je zabranjeno da se bavi bilo kakvom funkcijom u fudbalu sve u narednih 15 meseci. Izbačen je iz srpskog fudbala do 2020. godine.

Posle ispadanja Vranjanaca iz Superlige je optuživao redom braću Tončev, Novicu i Ivicu, da se u uratili protiv njegovog kluba, u celu priču umešao sportskog direktora Radnika iz Surdulice, Stanislava Tončeva, govorio o, kako reče, „20 do 30 nameštenih utakmica“

VIDEO: Dragan Antić: Videće Srbija koliko Vranju znači fudbal!

Ali, kako su dokazi neutemeljeni, sa Terazija je stigla kazna na osnovu koje popularni Recko neće moći da bude ni trener, ni predsednik, niti bilo šta u fudbalu, sve do jeseni 2020. godine.

Podsetimo, ovo je drugi put u tek završenoj sezoni da Disciplinska komisija FSS kažnjava Dragana Antića. Najpre je na kraju 2018. takođe izbačen iz fudbala na 15 meseci, ali mu je kazna preinačena početkom marta, posle čega se vratio fudbalu, uz obavezu da plati 2.500.000 dinara. S obzirom da je prekršaj ponovio, odgovorni su odlučili da ga kazne i novčanom globom od 1.000.000 dinara, prenosi Sportski žurnal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA