≫ 

Nejmar doskakutao do policijske stanice, saslušan zbog "slučaja silovanje": Sponzor povukao kampanju sa njegovim likom... (VIDEO)

Ne baš najbolje situacija po zvezdu Pari Sen Žermena

  • 3

Brazilski fudbaler Nejmar (27) "ne silazi" sa naslovnih strana svetskih medija od kada ga je manekenka Nažila Trindade Mendes de Souza optužila za silovanje u jednom hotelu u Parizu. 

Pojavio se čak i video njihove svađe iz hotelske sobe, doduše ne i sam nasilan čin za koji se tereti fudbaler, a u javnost je "isplivala" i prepiska para uz pominjanje njenih modrica, sukoba, svađe i sve što se dešavalo te noći u sobi.

Nejmar je prethodno objavio i eksplicatn sadržaj njenih poruka, fotografije koje mu je slala, zbog čega je sada u problemu budući da je u Brazilu zabranjeno objavljivati intiman sadržaj neke osobe bez njenog odobrenja.

To je razlog zbog kojeg je posetio policijsku stanicu u Rio De Žaneiru, tačnije doskakutao je do tamo usled povrede koja ga je sprečila da bude u sastavu reprezentacije za nadolazeći Kopa Amerika u Brazilu. On se uz pomoć dvojice muškaraca probio kroz masu novinara koja je čekala, potom ušetao u stanicu gde je bio na saslušanju.

U međuvremenu, zbog nezgodne situacije u kojoj se našao, i poneki Nejmarovi sponzori su povukli marketinške aktivnosti sa njim kao zaštitnim licem, poput Masterkarda. Takođe, Nejmarov najveći sponzor, kompanija Najk, kako je rečeno iz te korporacije, pažljivo prati situaciju i reagovaće adekvatno ukoliko to bude potrebno u slučaju da Brazilac bude seo na optuženičku klupu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jova

    8. jun 2019 | 20:21

    Treba da je bude sramota ako ju je ova devojcica silovala. Bolje da je cutala. Trebala je da mu udari samar ako je pokusao nesto, valjao bi se 2 sata i mogla bi da pobegne. Mada mislim da je ovde samo pokusaj da se uzmu lake pare. Da li stvarno vrhunski sportisti koji zaradjuju milione i jure ih milioni devojaka moraju da siluju!?

  • Zbog

    8. jun 2019 | 21:09

    Ponestalo joj kinte pa doskocila do hotela kod Nejmara, ugrabila priliku za parice. Ako stvarno nije kriv, ja bih nju poslala u zatvor, čito kao primer da zloupotreba prava i nekih ozbilnjih tema bude svedeno na minimum.

  • Burek novinar sa zvezdinog severa

    9. jun 2019 | 07:18

    Ovce jesu za sisanje. A, da li je posteno da neko ko trci za loptom zaradjuje 20 miliona godisnje. Sve hoces da kupis, zene, ljubav, sex..... Da dovodis neke nesretnice iz siromasnih favela i da placas za to koliko i jedan ceh u restoranu. E pa cekaj malo sinak, tebi je bog dao talenat za fudbal, a njoj lepotu, svako ce svoje naplatiti na svoj nacin. Nego ako te corkiraju sa tom frizuricom bices glavna dama tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA