≫ 

Zvezda sa okupila, Milojević je pričao samo o jednom pojačanju: Dobro ga poznajem, potreban nam je takav igrač

Crveno-beli se okupili na Marakani i otputovali na Zlatibor

  • 2

Prošlo je samo dve nedelje od poslednje utamice fudbalera Zvezde i to finala Kupa, a već su počeli pripreme za novu sezonu. Vladan Milojević je na spisak stavio 33 igrača, a ekipa se posle prozivke uputila na Zlatibor na prvi deo priprema.

Novo učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona počinje već 9. ili 10. jula, pa je Vladan Milojević odlučio da ekipu okupi tačno mesec dana ranije i odmah je odvede na Zlatibor, gde će narednih šest dana raditi na fizičkoj spremi i zagrevanju za ono što sledi u Austriji (rad na taktičkim detaljima, uz prijateljske utakmice).

FK Crvena zvezda spisak

Foto: Telegraf

Među starosedeocima našlo se nekoliko povratnika sa pozajmica, doduše neki zimus i nisu dolazili na "Marakanu" već su sezonu priveli kraju u svojim doskorašnjim klubovima, a jedini koji je dosad doveden u aktuelnom prelaznom roku je Radovan Pankov, minule sezone standardan prvotimac drugoplasiranog Radničkog iz Niša.

- Ne treba pričati o tome šta je bilo prošle sezone, imali smo samo dve nedelje pauze i ne obaziremo se na to. Sve što smo uradili ide u istoriju, otvaramo novu stranicu. Želim da budemo maksimalno spremni za nove izazove - rekao je Milojević novinarima.

Usledilo je prvo pitanje oko pojačanja-

- Biće dolazaka i odlazaka, a ono što je bolja situacija nego ranije, je da imamo formiran tim. Doveli smo dosta igrača u prelaznom roku zimus, a koji će igrači otići, zavisi od tržišta. Imamo one na koje računamo da bi mogli da dođu, a ono što ćemo se trudiit je da nam tim bude izbalansiran do 31. avgusta. - kaže trener Zvezde.

Na pitanje da li će naći nove motive da se uradi nešto slično kao prošle sezone, Milojević odgovara.

- Kod nas je to tako,  sve što je bilo se sklapa u knjigu istorije, a nova sezona donosi nove izazove. Moramo da nađemo motivaciju, ali ja nikad neću reći šta možemo da uradimo. Na nama je da radimo maksimalno i da se trudimo

- Svaki period nosi nešto svoje, nismo bili na zavidnom nivou poslednja dva meseca, ali titula je bila osvojena i teško je držati koncentraciju. Ovo je nešto novo, ne bih upoređivao, želim da resetujemo sezonu, ne volim da živim u prošlosti - kaže Milojević.

jedno od glavnih pitanja bilo je da li će doći Harim Hafez, koga je Milojević trenirao u Omoniji

- On je igrač na poziciji koja je deficitarna, a da li će se to ostvariti ili neće, videćemo. Da ne pričamo o tome, nije samo on imamo dosta igrača na skeneru. Gospodin Mrkela jako dobro to radi i ima pozicija na kojima ćemo se pojačati, videćemo kako će se odvijati - kaže Milojević.

VIDEO: Srce im je reklo da ne igraju protiv Kosova: Ovako je Milojević prokomentarisao odluku Ivanića i Stojkovića!

Na pitanje mogu li navijači da se nadaju novom plasmanu u Ligu šampiona, trener Zvezde kaže:

- Nisam čovek koji obećava, koji voli populziam. Mogu da obećam da ćemo da radimo dobro i da se borimo - objasnio je Milojević.

Holandija je okrenula protiv Engleske, Kristijano Ronaldo je blistao protiv Švajcarske. Sa takvim igračima i prednošću domaćeg terena Portugalija je blagi favorit – kvota 2,40 na keca. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Portugalija – Holandija.

(D. Uštević/D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA