≫ 

Zvezda dobila tim u futsal ligi Srbije, čeka se Partizan, pa da imamo derbi!

Klub Srpska promenio ime u KMF Crvena zvezda

  • 8

Novi član Prve futsal lige Srbije, od sledeće sezone igraće pod imenom Crvena zvezda. Ovo je rezultat promene imena kluba Srpska koji se takmičio u prvoj ligi.

Tako je upotpunjena dugogodišnja saradnja dva kluba, a u protekloj sezoni Srpska je, kao debitant, ostvarila zapažene rezultate, u polufinalu plej-ofa eliminisana je od Ekonomca.

Predsednik Boško Vasiljević ne krije oduševljenje zbog pristupanja svog kluba jednom od naših najvećih sportskih društava.

- Crvena zvezda je prepoznala veliki entuzijazam i profesionalizam koji nas krasi. Ponosni smo što ćemo od sledeće sezone nositi ime našeg najboljeg i najorganizovanijeg sportskog kolektiva. Srpska će nam svima ostati u lepom sećanju kao uspešna epizoda u razvoju futsala - rekao je Vasiljević.

Zvanična promocija novog kluba zakazana je za 20. jun na stadionu „Rajko Mitić“, kada će biti saopšteni i detalji oko strategije razvoja kluba.

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonic

    9. jun 2019 | 17:06

    Niko ne moze da zabrani Srpskoj kako ce da se zove.

  • Ekonom

    9. jun 2019 | 16:41

    Vestacke tvorevine, zna se ko su najbolji ikada Konjarnik I Ekonomac. Smejurija, sad ce da forsiraju Zvezdu, ma daj bre vise. Tako bilo u hokeju, pa vaterpolu, sad futsal. Ajd bre paljba. Zalosno sta rade

  • Perke

    9. jun 2019 | 16:40

    Znaci, opet se ceka potez kopi pejst likova u crno belom... Zvezdasi provale foru, a onda je franje besomucno eksploatisu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA