≫ 

Srce im je reklo da ne igraju protiv Kosova: Ovako je Milojević prokomentarisao odluku Ivanića i Stojkovića! (VIDEO)

Trener Zvezde smatra da su igrači doneli pravu odluku

  • 32

Trener fudbalera Crvene zvezde, Vladan Milojević, osvrnuo se na potez svojih igrača Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića, koji su odbili da igraju u dresu Crne Gore protiv selekcije tzv. Kosova kvalifikacionu utakmicu za Euro 2020.

- To je njihova odluka. Jednostavno, nije im bilo lako, odlučili su i odradili ono što im srce govori. Napravili su pravu odluku. Ako niste maksimalno koncentrisani onda to nije to - rekao je Milojević, a onda su ga pitali za slučaj Tumbakovića.

- Ne mogu da komentarišem takve stvari, ako su doneli takvu odluku, ja ih podržavam u svemu tome. Najbolje je da pitate njih - rekao je Milojević.

Engleska je favorizovana, sudeći po poslednjim rezultatima obe selekcije možemo da očekujemo i efikasan meč. Tip 3+ vredan je kvote 1,65. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Švajcarska – Engleska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    9. jun 2019 | 11:11

    Nisu oni doneli sami tu odluku oni su morali pod pritiskom to da urade, briga njih za KiM e zato treba sankcionisati i njih i klub za koji igraju UEFA treba da reaguje suspendovati i klub i igrače. Politika marš iz sporta!!!

  • Ra

    9. jun 2019 | 12:01

    Na nasu ogromnu zalost, kojim tokom stvari idu reptezentacija KiM ce jednoga dana igrati na naionalnom stadionu u Bg. A mi cemo jedino moci da zvizdimu njihovoj himni.

  • Drmr

    9. jun 2019 | 11:43

    Srbin sam a i zvezadas... Ali ne kapiram ovaj potez.. Oni su pomogli KiM, siptarima, da ostvare dobar rezultat.. Umesto ako su patriote i domoljubi da su igrali i potrudili se da sa sto vecim rezultatom pobede te siptare oni kao nisu igrali i samim tim su pomogli spitarima da dodju do boda... Boze me sacuvaj... Gde je tu pamet!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA