≫ 

Fudbaleri Liverpula i nju su hteli da osvoje: Seksi plavuša otkrila da je dobila "prljave" poruke od igrača engleskog tima

Devojka poznatog "jutjubera", koja je prekinula finale Lige šampiona, dobro je zagolicala maštu fudbalera

  • 0

Do juče anonimna Kinsi Volanski stekla je planetarnu slavu upadom na finale Lige šampiona Liverpul - Totenhem, doslovce preko noći postala najpraćenija prsata plavuša, a njena popularnost ne jenjava.

Engleski mediji su se malo dublje pozabavili "likom i delom" ove devojke čiji je dečko, Rus Vitali, zapravo mozak čitave operacije upada na teren zarad promocije njegovog "jutjub" kanala. Njena popularnost je od tog trenutka toliko porasla da je za samo dva dana od 300.000 pratilaca na instagramu ta cifra porasla na 2.5 miliona.

Ona je, u intervjuu za engleski San, sem toga pričala i o porukama koje su joj u danima posle njene velike večeri slali pojedini igrači Liverpula u inboks.

- Neću da im otkrivam imena, ali nekoliko igrača Liverpula mi je slalo privatne "prljave" poruke posle mog upada na teren - otkrila je Kinsi.

Ona je, podsetimo, polugola utrčala u teren i privukla pažnju fudbalera oba tima, a izgleda da su Liverpulovi zbog slavljeničke euforije bili više raspoloženi da i nju osvoje kao trofej Lige šampiona.

- Jedan mi je poslao srce sa emotikonima, a drugi mi je napisao "pimetio sam te na utakmici" - rekla je engleskim medijima seksi Kinsi koja je zbog prekida finala kažnjena sa 17.000 eura, ali je to tričava suma u odnosu na benefite koje je izvukla ovakvom promocijom.

Ona je za San rekla da se osećala sjajno i uzbuđeno te večeri i da će nešto slično sigurno ponovo uraditi.

 
 
 
View this post on Instagram

Everyday I get to be half naked and not wear any makeup.... so obviously I am happy A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA