≫ 

Jovičiću prija na Malti, golman Partizana na novoj pozajmici

Čuvar mreže se već u sredu vraća na lepo ostrvo u Mediteranu, gde će početi pripreme za kvalifikacione mečeve u Ligi Evrope

  • 0

Golman Partizana Marko Jovičić, koji je u proteklih nekoliko meseci branio na pozajmici u Hibernijansu sa Malte, ostaće u pomenutom klubu i kompletnu narednu sezonu. Dogovor crno-belih i malteškog vicešampiona je već postignut, pa će Jovičić već u sredu biti u avionu koji vodi na prelepo ostrvo u Mediteranu.

Jovičić je u Hibernijans stigao krajem januara tekuće godine i odmah je dobio priliku da brani, što u Partizanu nije bilo moguće usled činjenice da je na golu neprikosoven Vladimir Stojković.

Jovičić je bio starter na svih 13 mečeva u prolećnom delu sezone, uključujući i duel odluke za titulu šampiona, koji je Hibernijans izgubio od Valete. Dva tima su imala isti broj bodova po okončanju sezone, ali se u pomenutoj zemlji u tom slučaju odluka donosi u međusobnom odmeravanju snaga.

Tako će Hibernijans u kvalifikacije za Ligu Evrope i to od prvog kola, pa nije isključeno da u drugom, ukoliko preskoče prvu prepreku, Jovičić dočeka svoj Partizan na golu malteškog kluba.

Iako još nije definitivno odlučeno, velika je verovatnoća da i drugi golman crno-belih - Nemanja Stevanović, koji je sezonu proveo na pozajmici u Čukaričkom, ostane na Banovom brdu. Takav razvoj događaja bio mogao da poremeti samo eventualni transfer u inostranstvo, sa kojim bi se Partizan saglasio.

U protivnom, čuvar mreže će ostati u redovima Čukaričkog, jer je i sam svestan, a to je nekoliko puta javno izrekao, da pored Stojkovića teško može od bolje minutaže.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA