≫ 

Terzićevo neprežaljeno pojačanje prvo na listi želja Milana: Nesuđeni fudbaler Zvezde pravi transfer karijere (VIDEO)

Vrelo leto se očekuje na San Siru a jedan od igrača koji će verovatno pojačati Rosonere biće i nekadašnji verni vojnik Nenada Lalatovića

  • 0

Paolo Maldini je dobio odrešene ruke za stvaranje novog Milana. Prvo će morati da sa Ivanom Gazdisom ispegla račune prodajama igrača a potom će krenuti i u obnovu ekipe. Jedan od prvih igrača koji bi trebalo da zaduže novi dres Milana je i fudbaler Empolija, Rrade Krunić.

Do 30. juna Milan mora da zaradi 100 miliona evra kako ne bi ušao u veliki problem sa UEFA-om i kako bi izbegli izbacivanje iz Evrope. Taj problem će se rešiti prodajom nekih od najboljih igrača kao što su Donaruma i Suso, promašene investicije Andrea Silve, kao i Franka Kesija, koji nikako da pronađe konstantnu formu.

Za Kesja postoji interesovanje klubova iz Premijer lige i za njega bi Milan mogao da inkasira oko 40 miliona evra. Suso je procenjen na istu sumu, dok bi čelnici Milana bili zadovoljni kad bi toliko para dobili i za Silvu. Najviše se očekuje od Donarume, oko 60 miliona evra.

FC Inter - FK Milan Frank Kesi; Foto: Tanjug/AP

Kad je reč o dolascima, kako navode italijanski mediji, Maldini će prvo gledati da pronađe zamenu za Kesija, a spisak je pao na dva imena.

Prvi je njegov zemljak Seko Fofana iz Udinezea, dok je drugi dobro poznat igrač sa ovh prostora, Rade Krunić.

Krunić je trenutno član Empolija i ima dobru sezonu iza sebe. Bio je velika želja Crvene zvezde dok je na klupi sedeo Nenad Lalatović sa kojim je zajedno rastao, gradio svoj fudbalski put kroz srpski fudbal dok se nije otisnuo u svet.

Svog miljenika Lalatović je upoznao u Donjem Sremu da bi ga po preuzimanju čačanskog Borca poveo sa sobom. Kada je preuzeo Zvezdu sve je uradio da ga i tu dovede ali reprezentativac Bosne i Hercegovine je kao slobodan igrač ipak odlučio da se preseli u Italiju i da obuče dres Empolija.

I Zvezdan Terzić je u ekskluzivnoj životnoj ispovesti za Telegraf podsetio da mu je Rade Krunić neprežaljena želja od kako je postao sportski direktor Zvezde.

Rade Krunić Foto: Guliver/Gabriele Maltinti/Getty Images

Kako je njegova ekipa ove godine ispala u Seriju B, Krunić će biti još pristupačniji Milanu, koji, kako su i sami rekli, neće imati veliki budžet na raspologanaju ove sezone.

Da je Krunić jako cenjen na "Čizmi" govore i podaci da ga je Maurico Sari želeo u Napoliju dok je bio tamo. Torino i Atalanta su takođe želeli nekadašnjeg igrača Borca iz Čačka, da bi se ove godine njegovo ime već povezivalo sa Ajntrahtom.

Pogledajte neke od Krunićevih poteza koji su ga preporučili Milanu

Posle blamaže u Ukrajini, Srbiji je potrebna ubedljiva pobeda kod kuće nad slabom Litvanijom kako bi donekle osvetlala obraz. Kvota na trijumf Orlova bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Litvanija (20.45).

VIDEO: Zvezdan Terzić progovorio o prelaznom roku i planovima crveno-belih za kvalifikacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA