Savo Milošević otpisao Vakulka: Ukrajinac ne dolazi prozivku Partizana, raskid saradnje blizu!

Tokom naredne sedmice trebalo bi da se nađe modus rastanka, koji najviše zavisi od novca

  • 6

Tokom naredne sedmice, kada ekipa već bude na pripremama na Zlatiboru, Partizan će pokušati da reši situaciju u vezi sa Jurijem Vakulkom, vezistom crno-belih, koji je proteklu sezonu igrao kao pozajmljeni fudbaler u Arsenalu iz Kijeva. Odluku će doneti trener Savo Milošević, mada je epilog već izvestan pošto Ukrajinac neće doći ni na prozivku za početak priprema.

Tačnije, rastanak dve strane je izvestan, samo je potrebno da se pronađe model kako će to biti obavljeno. Jer u Humskoj nisu rapoloženi da nastavljaju saradnju sa vezistom, a sa druge strane se ni Vakulku ne ostaje u Partizanu.

Ipak, postoji i tačka spoticanja, a to je naravno novac. Crno-beli duguju nekoliko plata fudbaleru, koji je, pak, vezan ugovorom do 30. juna 2021. godine, i potrebno je pronaći kompromis koji bi zadovoljio obe strane.

Partizan je popunjen na poziciji zadnjeg veznog i pride se traže pojačanja i to iz inostranstva, koja bi dodatno pojačala konkurenciju, što je jasan znak i Ukrajincu da ne bi imao prostora da igra.

Kako stvari trenutno stoje, Vakulko će i u letnjem prelaznom roku promeniti klub, pošto se u Arsenalu, u protekloj sezoni, nije naigrao (devet utakmica), ali još uvek nije poznato da li će ostati u Ukrajini ili će promeniti zemlju.

VIDEO: Savo Milošević progovorio o Sumi: Sve zavisi od njega

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA