Kako je propao transfer godine? De Liht je imao dogovoren transfer u Barsu, a sada je na pomolu "krađa" bisera pred nosem!

Kapiten Ajaksa i dalje nije napustio Amsterdam, iako je pitanje dana kada će promeniti klub

  • 4
De Liht, van de Bek i Dušan Tadić, Ajaks Foto:Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Kapiten fudbalera Ajaksa Matijs de Liht priznao je da klub iz Amsterdama dogovorio cenu transfera sa Barselonom od 75 miliona evra, ali da se on premišlja jer želi da izabere sredinu gde će standardno da igra.

Holandski 19-godišnji štoper želi da nastavi razvoj i garancije da će imati minutažu u konkurenciji Ðerara Pikea, Samjuela Umtitija i Klemena Lenglea.

- Moram dobro da razmislim i odlučim da je li je vreme za odlazak u Barselonu. Želim da igram, a ne da budem na klupi. Ne plaši me konkurencija, niti mi je novac bitan - rekao je de Liht za Mundo Deportivo.

Španski mediji pišu da je razlog takvog razmišljanja i jako bogata ponuda Pari Sen Žermena, koji želi da se revanšira Barseloni što joj je zimus "ispred nosa" uzela Frenkija de Jonga iz Ajaksa.

Na transferu u Pariz insistira njegov menadžer Mino Rajola, zbog boljih finansijskih uslova.

Turska je hit kvalifikacija za EURO 2020, posle tr kola ima devet bodova i gol-razliku 8:0, a pre nekoliko dana pobedila je svetske prvake Francuze. Večeras (20.45) gostuje na Islandu, a kvota na dvojku je 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Island - Turska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • serbo

    11. jun 2019 | 12:34

    ode li u psg, ode i njegova karijera

  • Raša

    11. jun 2019 | 12:51

    tamo će da nauči od Tiaga Silve mnogo! i da igra standardno sa njim i za 2-3 godine bude medju 4 najjača štopera na svetu!

  • SrbskiBek

    11. jun 2019 | 15:23

    Terza ..reaguj !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA