≫ 

SAZNAJEMO! Partizan našao beka u Podgorici: Pešukić blizu crno-belih! (VIDEO)

Klub iz Humske pregovara sa defanzivcem Budućnosti, epilog poznat do kraja sedmice

  • 18

Fudbaler Budućnosti iz Podgorice – Periša Pešukić (21) nalazi se na meti Partizana u letnjem prelaznom roku, saznaje Telegraf.

Radi se o mladom reprezentativcu Crne Gore, koji je želja trenera crno-belih Save Miloševića, a pregovori dve strane su u poodmakloj fazi i konkretnije informacije o njihovom epilogu bi trebalo da budu poznate do kraja tekuće sedmice.

Pešukić igra na poziciji desnog beka (po potrebi i na levoj strani), gde osvajač Kupa Srbije namerava da se pojača u letnjem prelaznom roku, shodno činjenici da su neki igrači iz postojećeg kadra koji pokrivaju pomenuto mesto, konkretno Nemanja R, Miletić, namenjeni prodaji.

Pomenuti fudbaler je ponikao u Zeti iz Golubovaca, zatim se leta 2018. priključio Rudaru iz Pljevalja, da bi ga minule zime angažovala Budućnost.

Tokom minule sezone Pešukić je odigrao ukupno 29 mečeva za timove iz Pljevalja i Podgorice, kao i jedan meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope (ukupno 2.610 minuta). Vezan je ugovorom za crnogorskog vicešampiona do 22. januara 2021. godine, ali ima prostora da se transfer realizuje, jer cena otkupa nije visoka...

Pogledajte i neke od njegovih poteza:

VIDEO: Savo Milošević sumirao sezonu Partizana i govorio o prelaznom roku

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    11. jun 2019 | 17:20

    To je kada uprava dovodi pojačanja stečena sa sopstvenih 10 prstiju, naravno s'tim što su od transfera ugrabili sebi procenat, ali mnogo mi je draže kad znam da nemaju prihode sa strane kao ekipa iz periferije železnika, meštani se raduju pojačanju multi-milijarderskom ali nema veze što su ojađena deca iz zvečanske ustanove ili narod sa Kosova da bi tamo neki Kafu sedeo na klupi🤫🤫🤫👉👌🔐😂😂😂

  • Omg

    11. jun 2019 | 17:05

    Strasno,unistice naš partizan ovakvim lakrdijskim pojacanjima.

  • DLZ

    11. jun 2019 | 17:16

    Monti pajton ili ti TLN se nastavalja..Skroz ce unistiti klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA