≫ 

Milijaš ne može bez Zvezde - bivši kapiten postao pomoćnik u stručnom štabu šampiona!

Milojević dobio vredno pojačanje na klupi

  • 8

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš od naredne sezone biće pomoćnik trenera Vladana Milojevića u stručnom štabu crveno-belih.

Ovako nešto je i moglo da se nasluti posle završetka karijere nekadašnjeg reprezentativca, ali pre svega nakon njegove najave da se neće "odvajati" od fudbala ni nakon što okači "kopačke o klin".

Ušao je u one druge, trenerske.

Na zadovoljstvo obe strane, rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana i Milijaš brzo su se sporazumeli, ideje su im se poklopile, a "levonogi bombarder" već se na Zlatiboru pridružio ekipi na pripremama i prionuo na nove radne zadatke u službi Zvezde.

- Savršeno јe, čak sam i prošle godine na pripremama јednim delom bio u sličnoј trenerskoј ulozi, manje sam igrao, a više obavljao trenerski posao. Sada јe to samo nastavljeno. Trudiću se da pomognem ekipi što više mogu, kao što sam to radio uvek do sada, savetima. Igraću i sada kao deo stručnog štaba na treningu kada god bude bilo potrebe. Јoš uvek treba da naučim mnogo stvari, i hvala Bogu imam i od koga da učim. Trudiću se da pomognem ekipi, a siguran sam da ću mnogo i da naučim - rekao јe Miliјaš.

Doskorašnji kapiten osvrnuo se na izdanje tima sa današnjeg treninga.

- Ekipa izgleda odlično. Pričao sam sa igračima, znam da su umorni, odlično su radili. Igra јe danas izgledala odlično, iako јe teren malo tvrđi. Rekao sam im koliko јe u Beogradu toplo i sparno, tako da treba da uživaјu u vremenu na Zlatiboru - poručio јe Miliјaš, koji je na kraju minule sezone završio profesionalnu karijeru.

VIDEO: Kakav oproštaj! Milijaš po neviđenom pljusku sam trči poslednji krug po Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA