≫ 

Partizanovo treće pojačanje u jednom danu: Mladi reprezentativac Srbije potpisao na četiri godine

Bivši kapiten Rada Aleksandar Lutovac dobio spor pred Arbitražnom komisijom FSS i odmah potpisao ugovor sa crno-belima

  • 22

Posle tandem iz Crne Gore, Periša Pešukić i Igor Vujčić, Partizan je danas okončao još jedan posao u prelaznom roku. Kako je Telegraf i najavio 28. maja, novi fudbaler crno-belih postao je i Aleksandar Lutovac, doskorašnji kapiten Rada i član mlade reprezentacije Srbije.

Ugovor je potpisan na četiri godine, a Lutovac će se priključiti osvajaču Kupa Srbije čim okonča obaveze među “orlićima”.

Pre nekoliko meseci, tačnije u zimskom prelaznom roku, Lutovac je takođe bio na radaru Partizana, o čemu je Telegraf i pisao, ali su crno-beli tada ostali “kratki” sa finansijama, a fudbalera je vezivao ugovor do kraja godine.

Lutovac je dobro poznat u ovdašnjoj fudbalskoj javnosti. Radi se o momku koji se fudbalski školovao u Petliću (škola fudbala), Crvenoj zvezdi i Radu, gde je 2015. godine potpisao i prvi profesionalni ugovor.

Pisali smo o tome kako ga je Zvezda izgubila i zašto mu kasnije nije bilo dozvoljeno da pređe u Partizan iz Rada.

Igra na poziciji desnog krila, prošao je gotovo sve reprezentativne selekcije naše zemlje i, bez obzira što je mlad, već je stekao zavidno iskustvo u domaćem takmičenju. U Humskoj ga vide kao jedno od rešenja u rotaciji, u ofanzivnom delu tima, jer nameravaju da pomenutu poziciju pojačaju i stranim igračem.

Lutovac je nedavno podneo tužbu Arbitražnoj komisiji protiv Rada zbog neisplaćenih prinadležnosti u trajanju od nekoliko meseci. S obzirom na činjenicu da propisi dozvoljavaju klubovima kašnjenje zarada igračima do tri meseca, klub sa Banjice je izgubio pomenuti spor i vezista će neometano može da promeni sredinu i u Humsku stiže bez obeštećenja.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D. M.

    12. jun 2019 | 19:07

    Do sada je samo Real doveo bolja pojačanja i to možda, veliko možda! Sa ovim "pojačanjima" i sa ovim "igračinama" koje već imamo : Vulićević, Šćekića, Smiljanić, Ostojić, Miletić(levi bek) mi nemamo razloga za brigu, možemo da se opustimo i da gledamo kako lagano propadam. Naravno od uprave i od ovog nazovi trenera očekujem da svu našu decu po mogućstvu prodaju a ove koje ne prodaju oteraju ne bi li nas što brže upropastili.

  • Nele

    12. jun 2019 | 18:43

    Neka drhte Radnicki i Cuka!!!

  • Bojan

    12. jun 2019 | 18:32

    3 pojacanja, jedno placeno 90.000e,ostala dva dosla bez obrstecenja. Daj odresite kesu malo, sa ovakvim igracima i trece mesto super

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA