≫ 

SAZNAJEMO! Brazilac Žunior stiže u Partizan: Crno-beli našli levog beka u Vardaru!

Fudbaler će u Humsku stići kao slobodan igrač, jer klub iz Skoplja mesecima nije isplatio plate timu, pa je raspid saradnje izvestan

  • 21

Defanzivac Vardara – Žunior Reis Rodrigez, iliti skaćeno Žuninjo (23) prvi je izbor Partizana na poziciji levog beka u letnjem prelaznom roku i taj transfer je veoma blizu realizacije, saznaje Telegraf!

Tačnije, Brazilac je izbor trenera Save Miloševića, a ako sve bude išlo kako su crno-beli planirali, fudbaler će u Humsku doći kao slobodan na tržištu, iako ima ugovor do januara 2020!

Razlog je činjenica da Žuninjo ni ostatak fudbalera Vardara u proteklih sedam meseci praktično nisu ni primali plate, što će mnogi, pa i već viđeno pojačanje crno-belih, iskoristiti da putem Arbitražne komisije dobiju raskid ugovora i potraže novu sredinu.

Ali, i mimo navedenog, Miloševiću i stručnom štabu se odmah svideo Žunior, čim je u Humsku stigla preporuka, pa zatim i materijal sa utakmicama pomenutog fudbalera. Uspostavljen je kontakt sa igračem i njegovim agentom i to posredstvom jednog od srpskih menadžera i priča je počela da se razvija na “vodenicu” Partizana, koji muku muči da pronađe rešenje uz levu aut-liniju, jer će Slobodan Urošević i Nemanja G. Miletić ovoga leta gotovo izvesno napustiti klub. A na pomenutoj poziciji je još samo mladi Zlatan Šehović.

Zlatan Šehović Zlatan Šehović; Foto: Nikola Tomić

Kako pokušaj sa Ivanom Obradovićem nije uspeo, a Rajko Brežančić još uvek nema čistu situaciju sa Malagom (ali ima važeći ugovor), te nije bilo drugih rešenja, Partizan je odustao od prvobitnog plana da odbranu čine samo igrači sa srpskim pasošima. Otuda se poseglo za Brazilcem Žuniorom iz Vardara, za koga u Humskoj smatraju da je pravo rešenje.

Fudbaler je u Vardar stigao krajem januara 2019. godine i to iz ekipe Makedonija Đorče Petrov. Potpisao je ugovor na godinu plus godinu ukoliko obe strane budu zadovoljne. Rođen je u Kataguasesu, 26. decembra 1995. godine, a pre dolaska u zemlju južnih suseda branio je boje ekipa Metropolitano (Serija A), Tupi i Salgueiro (Serija D).

Podsetimo, Partizan je prethodnog dana doveo čak tri pojačanja. Osim mladog reprezentativca Srbije Aleksandra Lutovca, crno-beli su doveli i dva fudbalera iz Crne Gore.

VIDEO: Ostojić oteo baklju Zdjelaru i bacio je u kanal

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpska Makedonija

    13. jun 2019 | 10:47

    Odličan posao za Partizan. Radi se o odlicnom igracu. Pozdrav iz Makedonije

  • Trpko

    13. jun 2019 | 10:26

    Pa koliko bre imamo vise levih bekova!????

  • Kizo vrati se

    13. jun 2019 | 10:31

    Šta vam je bre? Koliko bekova i štopera vam treba? Imamo ih 15 , a sad dovodite još 4

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA