Lukaku dao zeleno svetlo Interu: Volim Seriju A, Konte je najbolji

Zanimljiv intervju napadača Mančester Junajteda za Sportmediaset

  • 1

Danima se već priča o transferu Romela Lukakua iz Mančester Junajteda u Inter, a sada se i sam igrač oglasio povodom ove priče.

U razgovoru za Sportmediaset Lukaku je rekao da ima veliku želju da zaigra za Neroazure, a takođe je istakao i svoje mišljenje o Konteu.

Dobra vest za Inter jeste što je došao Konte, jer je, po meni, on najbolji trener na svetu. Što se mene tiče, već sam odlučio gde želim da nastavim karijeru, ali ne mogu o tome još da govorim, jer imam ugovor sa Mančester Junajtedom- zadao je Lukaku rebus navijačima gde se može videti budući transfer belgijskog napadača na Đuzepe Meacu.

Fudbal, Reprezentacija Belgija Japan, Rusija 2018

Foto: AP/Tanjug

Već godinama je u Premijer ligi i izgleda da je se zasitio. Željan je novih izazova.

- „Veliki sam fan Serije A i svi koji me poznaju, znaju da sam oduvek želeo da igram u Engleskoj i Italiji. Kristijano Ronaldo je u Seriji A, dolazi i Sari u Juventus, Ančeloti je u Napulju, biće to veoma zanimljiva sezona- ističe Lukaku i nastavlja da pali maštu Interista.

Kako pretpostavljaju Italijani, klub koji želi da dovede Lukakua, moraće da izdvoji 80.000.000 evra samo za obeštećenje Mančester Junajtedu, dok će njegova godišnja plata biti oko 8.000.000 evra.

Inter još nije u mogućnosti da krene u ovaj transfer dok ne sredi prvo finansijski fer-plej i ne proda nekoliko igrača, rek onda će Neroazuri moći da krenu u kupovinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA