≫ 

Projekat se mora završiti: Pep Gvardiola odbio Juventusovih 20 miliona

Nastavlja se gradnja velikog Sitija bez obzira na ''bezobrazne'' ponude

  • 5

Pep Gvardiola stvara istoriju, temeljno, proračunato, tačno. Za to je potrebno vreme. I kad neki misle da njegova ekipa igra najbolji fudbal, Gvardiola misli da može to još bolje. Zbog toga ''projekat'' Mančester Siti još nije završen i zbog toga nema mrdanja, čak ni kada na stolu imate ponudu od 20 miliona evra godišnje od Juventusa.

Svi su mislili da bolje od sezone 2017/2018 Siti ne može, a onda je došla sezone 18/19 i pokazali su nam da mogu.

I ako imaju najbolji tim u Engleskoj, Siti se još uvek nije dokazao u Evropi, zbog toga ovaj ''projekat'' još nije gotov, i Gvardiola još nije završio svoj posao sa Građanima.

Pep Gvardiola, FK Mančester Siti

Foto: AP/Tanjug

Odanost klubu, poslu, poslodavcima i navijačima pokazuje najnovija informacija koju prenosi Eurosport, da je Juventus treneru Sitija nudio ugovor po kome bi godišnje zarađivao neverovatnih 20 miliona evra.

Velike napore su uložili čelnici kluba iz Torina, ali Gvardiola je čvrsto ostao pri stavu da ne želi da napusti Mančester ovog leta, jer još nije završen posao koji je započet, te je sva tri pokušaja Juventusa da ga dovede ovog leta, Španac bio kratak u svom odgovoru – ne.

Morao je posle toga šampion Italije da se okrene novim rešenjima, a sve govori da će novi trener biti Maurisio Sari. Zvanične potvrde još nema, čeka se da raskine ugovor sa Čelsijem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5ro

    14. jun 2019 | 08:21

    Siti je najplacenija ekipa u Engleskoj. Najbolja nije i nece nikada biti... Novac ne ume da igra fudbal, ljudi ga igraju...

  • Milance

    14. jun 2019 | 08:04

    Ove godine ako ne osvoji ligu sampiona realno je da dobije otkaz u sitiju.sve su mu dali ali uvek omane u ligi sampiona 3 godine sa bajernom i sad evo 3 godine u sitiji

  • VESNA

    14. jun 2019 | 07:11

    PEPE ZA OSVAJANJE LIGE SAMPIONA E TU SI MNOGO TANAK !! I HVALA !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA