≫ 

Mladi defanzivac otišao iz Zvezde

Mladi Aleksa Terzić nastaviće svoju karijeru u Fiorentini

  • 5

Aleksa Terzić, mladi defanzivac Crvene zvezde otišao je iz kluba, a sledeća destinacija Fiorentina! Zvezda se na svom Fejsbuku oprostila od svog mladog igrača.

Inače, crveno-beli su prodali Terzića u Seriju A za 1.5 miliona evra, još na polusezoni, ali je ostao do leta da igra za Grafičar Terzić jeste jedan od talentovanijih fudbalera Zvezdine škole, ali je i činjenica to da važeći ugovor ima samo do decembra.

Zanimljivo je to da je Terzić svojevremeno imao ponudu Juventusa. Međutim, ostao je na Marakani.

- Već sam imao ponudu da pređem u mlađe kategorije Juventusa, ali želeo sam da pravilno prođem razvojni period u svojoj zemlji i u klubu koji volim. Ne bih sebi oprostio da ne ostvarim san da debitujem za Zvezdu. U budućnosti planiram prvo da zaigram za prvi tim, da ostavim trag u klubu i tek kada to ispunim biću spreman da se okušam u inostranstvu. Smatram da bi mom stilu igre najviše odgovarala španska liga. Takođe, volim i italijanski stil fudbala - rekao je Terzić svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    13. jun 2019 | 22:41

    Velika greška uprave ZVEZDE. Jovelja je najtalentovaniji centarfor ima osećaj za gol kao nekad Pančev .Bolji je od Boaćija deset puta.Ako se već prodaje trebalo je tražiti 20% od sledeće prodaje.

  • Nesa CZV

    13. jun 2019 | 21:28

    Srecan put pojacao si nas na taj nacin.

  • Mane

    14. jun 2019 | 11:19

    Velika greska uprave prodaju nam sve klince za sicu ne sporim kvalitet ekipe marina i ostalih ali terzic simic su morali da se kale pa da se uzmu neke pare od njih ovako odu za sicu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA