≫ 

GOTOVO! Zvezda prodala Joveljića u Ajntraht, milioni stižu na Marakanu!

Klub će zaraditi 4.5 miliona evra, a imaće i dodatni procenat od naredne prodaje

  • 52

Kao što je Telegraf i najavio, Dejan Joveljić je novi fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta! Pregovori između dva kluba intenzivirani su poslednjih dana, da bi posle toga stigla i zvanična ponuda Nemaca u iznosu od 4,5 miliona evra i 10% od narednog transfera.

Crveno-beli su prihvatili ponudu, potvrđeno je nezvanično Telegrafu sa Marakene i mladi napadač će nastaviti tamo gde je u Ajntrahtu stao Luka Jović, koji je nedavno prodat Realu za 60 miliona evra.

Transfer je završen po ubrzanom postupu, Ajntraht je preduzeo konkretne korake jer nije želeo da Joveljić na prvenstvu za mlade reprezentativce zablista i da mu tako dodatno poraste cena, što bi to značilo i dodatnu konkurenciju za Ajntraht.

I samom Joveljiću se dopala ideja da nastavi karijeru u ovom klubu, jer su tu i Filip Kostić i Mijat Gaćinović, a ima i sjajan primer u vidu Luke Jovića, koji je eksplodirao u ovom klubu.

Za Zvezdu će značajno biti i 10% koje ima od naredne prodaje, jer je Ajntraht u poslednje vreme prodavao igrače po višemilionskim iznosima.

VIDEO: Joveljić poručuje: Tandem sa Jovićem u Realu? Zašto da ne!

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djomla

    14. jun 2019 | 13:56

    Uprava napolje. Dosta ste se bogatili na račun zvezde. Prodajete igrače ispod cene a kao smo stabilan klub. Mamić ga ne bi dao ispod 20 miliona.

  • 937

    14. jun 2019 | 15:39

    Ma ljudi jel vi stvarno mislite da iz ove sadasnje banana lige moze da se proda igrac za vise od 5 milki...pa i to je plafon

  • Markić

    14. jun 2019 | 13:57

    Prerano je otišao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA