≫ 

Dinga predstavljen u Humskoj: Otkriveno zbog koja dva velika kvaliteta je doveden u Partizan!

Crno-beli predstavili i Dominika Dingu

  • 7

Dominik Dinga promovisan je kao novi fudbaler Partizana u Humskoj i tom prilikom je zadužio dres sa brojem 67, za koji kaže da ima posebnu simboliku za njega, ali nije želeo da otkriva o čemu je reč.

On je zahvalio treneru Savi Miloševiću za prelazak u Partizan, pošto je on na njegovo insistiranje doveden. On je naglasio da želi da igra za reprezentaciju Srbije u koju želi da uđe posle dobrih igara u Partizanu.

- Istina je, svaki igrač želi da igra za svoju želju, ja želim da igram za Srbiju, to mi je želja, da odigram dobro za Partizan i da se vratim u reprezentaciju.

- Naravno da nisam imao dilemu, kada sam čuo to bio sam presrećan, jer Partizan je jako veliki klub - poručio je Dinga, koji je otkrio i zašto u Rusiji nije dobio više šanse da igra.

- Najviše je do trenera, mnogo je bilo i igrača na mojoj poziciji, bilo je nas šest, samo je jedan inostrani igrač igrao, čestvorica su igrala na klupi. U rusiji malo teže dolaze do izražaja mlađi igrači, prvo prednost imaju iskusniji. Ali nisam se pokajao, u prvoj sezoni sam odigrao 20 utakmica, imam 30 utakmica u ruskoj ligi, jeste da poslednju godinu nisam mnogo igrao, ali to je veliko iskustvo za mene.

Svoje mišljenje o Dingi dao je i Savo Milošević, koji je posebno istakao dva njegova kvaliteta - brzinu i tehniku i naglasio da će to biti preduslov za sve koji igraju u zadnjoj liniji Partizana.

- On je stvarno fenomenalan momak, rekao je bitnu stvar, za ono što mi planiramo, a to je da zadnja linija igra visoko, za to vam je potrebno da imate hitrinu, i drugi bitan kvalitet je da zadnja linija igra, da ulazi u igru, a ne da preskače dugim loptama, to su dva jako bitna segmenta koja igrač mora da poseduje da bi mogao da igra u Partizanu - zaključio je Savo Milošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    14. jun 2019 | 18:16

    Neznam zasto svi pljujete po Savi? Prošle godine htela ga Zvezda onda vrhunski igrac sada godje u Partizan nevalja. Pustite coveka neka napravi svoj tim pa možemo pricati o njegovom rezultatu i igri. Ima viziju... Odbrana koja stoji visoko... Brzi defanzivci.... Deluje za sada dobri... Jos ako nadje dobrog plejmekera I brza krila to će biti brz i napadači fudbal. Pružite čoveku šansu

  • Samo napred

    14. jun 2019 | 16:18

    Too Savo Fergusoneee.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    14. jun 2019 | 16:37

    Обећавајуће име, ал не за фудбал. Више за сплавове😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA