≫ 

Fudbalerke Srbije remizirale sa Švajcarskom

Drugi pripremni meč Srbija igra 17.juna od 18,00 takođe u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

  • 0
Fudbalerke Srbije Foto: FSS/promo

Najbolja ženska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa Švajcarskom – 1:1(1:0) u prvoj od dve prijateljske utakmice (17.juna sledi duel sa Rumunijom od 18,00) u sklopu priprema pred jesenji strart u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope.

Izabranice selektora Predraga Grozdanovića ušle su veoma dobro u meč i pored teških uslova za igru i visoke temperature. Naše devojke su kontrolisale igru i stvorile veliki broj prilika a do prednosti su došle iz jedanaesterca koji je realizovala kapiten Violeta Slović. Mogla je Srbija i ubedljivije da završi taj deo igre i praktično prelomi meč, ali nedostatak koncentracije uslovio je da Švajcarska zadrži aktivan rezultat.

STRELCI: 1:0 Slović 28 (iz jedanaesterca), 1:1 Šarc 89. Stadion: SC FSS u Staroj Pazovi. Sudija: Jelena Cvetković (Srbija).

SRBIJA: Kostić, Stefanović (od 55. Krstić), Ilić, Slović, Damjanović, Mijatović (od 73. Matić), Blagojević (od 73. Filipović), Radojičić (od 86. Bradić), Čanković (od 55. Pavlović), Poljak (od 86. Čubrilo), Stanković (od 55. Lazarević).

ŠVAJCARSKA: Furer (od 46. Hercog), Megroz (od 87. Hubler), Bauman (od 87. Brulhart), Mendli, Bruner (od 46.Fasel), Sov, Sterli, Gut, Ismaili (od 59. Buser), Marti (od 73. Šarc), Miler (od 46. Risen).

U nastavku su gošće imale veći posed lopte, ali opet je Srbija bila ta koja je stvarala prilike. I onda kada se činilo da će utakmica biti završena minimalnim rezultatom, Švajcarska je stigla do izjednačenja. Do kraja je ostalo malo vremena za novom promenom i pored činjenice da je bilo uzbuđenja pred golom Švajcarske.

(Telegraf.rs/FSS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA