≫ 

Savićević udario i na Delije: Prvo se smejao na pitanje o Terziću, pa je prozvao navijače (VIDEO)

Legendarni fudbaler je i dalje ljut na Tumbakovića

  • 98

Predsednik FSCG, Dejan Savićević, imao je veliki izliv ljutnje na crnogorskoj televiziji, zbog odluke Ljubiše Tumbakovića, Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića da ne igraju protiv tzv. Kosova.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ljut je na aktuelno rukovodstvo kluba, sa Zvezdanom Terzićem na čelu, a opisao je i kako je sve teklo veče pred utakmicu koja je uzdrmala Crnu Goru, prvo je počeo od Ivanića i Stojkovića.

- To su mladi momci koji su ostavljeni na vetrometini od kluba, rukovodstva, navijačima. I Terzić im prenosi informacije od navijača, tu sam video da nema svrhe da njih dvojica igraju. Nisu odbili, tražili su i molili da ne igraju. Kad su već otišli, bilo je već 15 do 12, onda je rekao da neće da vodi. Rekao sam da moramo da donesemo odluku, on je bio veoma miran, rekao da zna. Kad sam izašao, zvao sam potpredsednike, konsultovao sam se, mislio sam da imamo odbor za hitna pitanja, jer izvršni je teško od ponoći sazvati do jutra, imate ljude od Rožaja do Berana, Pljevalja, doneli smo odluku u razgovorima sa potpredsednicima, da ispoštujemo to, Tumbaković neće da vodi, pa da se posle meča održi odbor - rekao je Savićević, kom je potom postavljeno pitanje o Zvezdanu Terziću, na šta je počeo da se smeje.

- Terzić je evidentno jedan od ključnih igrača pritisaka, preko navijača, iz kojih pobuda... Verovatno iz straha od navijača, to može da bude problem. Ako on kaže da igrači neće imati minuta igraču Ivaniću, onda možda od njih, možda od službi... Policija, tajne službe, ali čudna je priča oko navijača. Kad sam ja igrao za Zvezdu, pevalo se Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija, ali smo došli u vreme kad njima ne smeta da igraju protiv Srbije. Oni ne idu na reprezentaciju, zašto je tako, ja ne znam, ali je jasno da su produžena ruka vlasti. Iskoriste ih za određene usluge, oni možda nisu svesni tih stvari. Na dan kad igramo sa Kosovom, njima ženska reprezentacija u rukometu igra protiv Kosova i tu nema problema.

VIDEO: Zvezdan Terzić o odluci Ivanića i Stojkovića da ne igraju protiv Kosova

Počeo je Kopa Amerika, a Argentinu s Leom Mesijem mnogi vide kao glavnog favorita za osvajanje. Gaučosi večeras od 23.55 mogu da pokažu da li je to opravdano pošto igraju s jakom Kolumbijom u prvom kolu. Kvota na Argentinu je 2,30, a na Kolumbiju 3,35. Pogledajte sve kvotekladionice MOZZART za Argentina - Kolumbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA