≫ 

Zvezdina deca odigrala partiju fudbala sa vršnjacima iz Doma, pa ih pozvala na Marakanu

Crvena zvezda je posetila Dom za decu bez roditeljskog staranja „Moša Pijade“.

  • 0

Zvezdini mlađi pioniri, deca od 14 godina, posetila su dom, razgovarala i družila se sa štićenicima Doma, a potom su odigrali meč malog fudbala podeljeni u dve ekipe.

Svi učesnici su uživali u samoj utakmici, a na obe strane terena se videlo zavidno znanje sa loptom. Rezultat je ovoga puta bio u drugom planu, ali ovaj meč je završen sa prijateljskih 5:5.

Utiske je sumirao i Dušan Šaranović, pomoćni trener Zvezdinih pionira kojima je po njegovim rečima posebno važno što su imali prilike da uvesele štićenike iz doma kao i da saznaju nešto više o njihovom načinu života.

- Pre svega bih se zahvalio klubu i Domu na organizaciji i gostoprimstvu. Drago mi je što smo imali priliku da se upoznamo, razgovaramo i da se družimo sa decom koja tamo žive. Ovo je bio jako lep način da se kroz sport vide i nauče prave životne vrednosti i steknu nova prijateljstva. Za kraj bih rekao da je ovo veliko i poučno iskustvo za mene i igrače koje ćemo pamtiti – istakao je pomoćni trener mlađih pionira Zvezde.

Na kraju druženja, fudbaleri su podelili poklone novim drugarima i obećali da će ih naredne jeseni ugostiiti na terenima Omladinske škole FK Crvena zvezda i pružiti im priliku da vide kako to izgleda biti deo Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA