Posle Nejmara i Ronaldo optužen za novo silovanje

Portugalac dobio poziv da se pojavi na sudu u Americi

  • 8

Samo nekoliko dana nakon što je Nejmar optužen za silovanje, javila se jedna devojka iz SAD-a koja tvrdi da je bila silovana od drugog fudbalskog super-stara - Kristijana Ronalda.

I ovoga puta ime žene, koja tvrdi da je imala neželjene odnose sa Portugalcem, se zna. Radi se od Katrin Majorgi koja sad ima 35 godina.

Po pisanju AFP-a, pomenuta devojka je podnela tužbu višem sudu u SAD-u tvrdeći da ju je 13. juna 2009. godine Ronaldo odveo u hotelsku sobu u Las Vegasu i da ju je tamo prinudio na polni odnos van njene volje.

Proces se dosta odugovlačio pošto su njeni advokati imali velikih problema da ga pokrenu, pre svega zato što i Portugalac ima odlične pravne savetnike koji su to nekako blokirali.

APTOPIX Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Ronaldu je sada stigao poziv na kućnu adresu da je pojavi na sudu u SAD.

Ranije ove godine, u januaru, italijanskom pravosuđu je iz Las Vegasa stigao i zahtev da se od Ronalda uzme DNK uzorak, što je uobičajeno kada su ovakve optužbe u pitanju.

Nažalost, živimo u takvom svetu gde je svaka javna i bogata ličnost izložena da je svako može optužiti za silovanje.

Tražeći svoji publicitet preko fudbalera i ostalih uspešnih ljudi, skreće se, nažalost, pažnja sa glavnog problema, a to je da se ove stvari zaista dešavaju svakodnevno među nama, i da je to nešto što mora da se reši i spreči, ali nikako ne ovakvim stvarima.

Sud će dalje oceniti da li je ovo još jedna lažna dojava ili je Kristijano Ronaldo zaista zloupotrebio ''svoj lik i delo''.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cccc

    15. jun 2019 | 21:37

    Zanimljivo da "siluju" ovi koji mogu da imaju koju zele samo prstom da pokazu.

  • Omg

    15. jun 2019 | 21:04

    Posle deset godina se setila?Idi begaj....Ovakve tuziti i sve im uzeti,sta god da imaju.

  • Pkv

    15. jun 2019 | 21:08

    Daj bre ovo je smesno vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA