Ostojić pred odlaskom iz Partizana, 4 kluba u igri za potpis štopera!

Ugovor sa crno-belima mu ističe poslednjeg dana juna, ima i ponudu iz Humske, ali ne onakvu kakva mu je prvobitno obećana

  • 10

Sama činjenica da se Bojan Ostojić u subotu pojavio na prozivci Partizana ne znači da će iskusni defanzivac i ove sezone nositi crno-beli dres. Junak poslednjeg večitog derbija protiv Crvene zvezde,u kom je golom doneo trofej Partizanu u finalu kupa, ima važeći ugovor sa klubom do 30. juna. Posle toga - slobodan je igrač! 

Istina je da Ostojić na stolu ima ponudu Partizana za produžetak saradnje na još godinu dana, ali je ona slabija od ugovora koji je pomenuti fudbaler imao u poslednje dve godine. Slabija je i od prvobitnog obećanja čelnika crno-belih odmah po osvajanju Kupa. Prema saznanjima Telegrafa, Ostojiću su tada ponuđeni jedni uslovi koji bi se realizovali po dolasku sa odmora.

Odmor je prošao, Ostojić je otišao u Humsku na konačan dogovor, ali ga je dočekalo neprijatno iznenađenje - kršenje ranijeg usmenog dogovora!

Međutim, sudeći po ponudama koje ima,Ostojić ne bi trebalo da brine za budućnost. Iako ima 35 godina, kvalitete sjajnog štopera i te kako cene i van Srbije

Telegraf saznaje da popularni Ostoja, pored Partizana, ima još četiri ponude - iz Premijer lige BiH, Makedonije, Kipra i druge turske lige.

- Istina je da imam nekoliko ponuda, ali ne bih da otkrivam imena. Shvatite me - kratko je Ostojić u SMS poruci za Telegraf prokomentarisao naša saznanja, pritom ne želeći da govori o novom ugovoru sa Partizanom i ponudi koju ima od crno-belih.

Zemlje iz regiona su nešto novo, dok je Ostojić tokom igranja u Partizanu svojevremeno bio na korak od prelaska u tursku Alanju i odlazak na Kipar. Činilo se da će letos i završiti na pomenutom ostrvu, ali se transfer izjalovio u poslednjem trenutku. Slično je bilo i sa Turskom, s tim da crno-beli u januaru 2017. nisu hteli da ga puste.

Ostojić je za Partizan igrao od 2016. godine i za to vreme je osvojio tri Kupa i jednu titulu. Bio je uvršten i u idealni tim Super lige, a u crno-belom dresu je odigrao ukupno 99 utakmica.

Svojevremeno je dao i zanimljiv intervju za Telegraf, gde je otkrio da je njegova supruga Marija najzaslužnija za to što je završio u Partizanu.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Picigetone

    16. jun 2019 | 11:55

    Bitno da su se dovele one macke u dzaku Pesikic i Vujacic koji su pritom stranci a za Ostojica nema mesta.

  • VAr

    16. jun 2019 | 13:15

    Ako se diže tolika buka oko njega onda smo stvarno propali. Problem je što imamo 50 igrača, 20 će da raskine ugovor, otićiće bez obeštećenja, još 5 isto tako samo će da oproste i platu , a 4-5 će da prodamo. I kad dodaš 7-8 klinaca i dva tri pojačanja opet blizu trideset igrača. Zašto smo dovodili toliko igrača zna se . Da bi VVV od njih 20 dobili po 2ooo eura to je 40 ooo eura, a kad imaš toliko igrača onda realno ne mogu svi da dobiju šansu i nezadovoljstvo je zagarantovano

  • Др

    16. jun 2019 | 11:12

    У, јбт, ал ће се усреће.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA