≫ 

Juventus i Sari - sad je zvanično! Ramadani je odigrao ključnu ulogu

italijan će potpisati dvogodišnji ugovor sa "bjankonerima"

  • 0

Fudbalski klub Juventus imenovao je u nedelju novog trenera za narednu sezonu, u pitanju je, kao što se i najavljivalo, Mauricio Sari. Biće to kruna karijere 60-godišnjeg stručnjaka koji je u poslednje četiri sezone beležio sjajne rezultate sa Napolijem i Čelsijem sa kojim je osvojio Ligu Evrope. 

Ipak, u Londonu se zadržao tek godinu dana, "vukao" ga je povratak kući i poziv velikog Juventusa. Međutim, nije sve išlo glatko u pregovorima sa sada već bivšim klubom, pa je upomoć priskočio agent Fali Ramadani i "pogurao" da Sari postane "slobodan" agent.

Ramadani je svojevremeno isposlovao i Sarijev raskid sa Napolijem.

Nema konkretnih detalja oko kompenzacije koju je Čelsiji dobio od Juventusa. Italijanski mediju barataju sumom od dva miliona evra, engleski tvrde da je ona negde između 5-10 miliona.

Sari bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa osmostrukim šampionom Italije, zamenića Masimilijana Alegrija koji je napustio klub posle pet godina.

Napoli je voodio tri godine i bio najveći rival Juventusu, sem toga je i rođeni Napolitanac - i baš zbog tih činjenica navijači kluba podno Vezuva teško se mire sa njegovim prelaskom u tabor "Stare Dame". Većina ih smatra da je Sari izdao Napoli prelaskom u Juve.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA