≫ 

Ništa od Srbije! Jokanović napravio šokantan obrt, preuzeo je katarski klub!

Neobičan izbor!

  • 11
Slaviša Jokanović FK Fulam Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji trener Fulama, Slaviša Jokanović, preuzeće katarski klub Al Garafa!

Al Garafa je prošlu sezonu u šampionatu Katara završila na osmoj poziciji, a Slaviša će na raspolaganju imati Veslija Snajldera i Mehdija Taremija, jedan od ciljeva će biti da se vrate u azijsku Ligu šampiona.

Nedavno je Jokanović prelomio da ne razmatra ponudu Srbije, ali malo ko je očekivao da će posle pauze od Fulama preuzeti istočnu ekipu.

Imao je već jedan istočni izlet Jokanović, ali u evropskim fudbalskim okvirima, vodio je Makabi Tel Aviv, koji je uveo u Ligu šampiona, a pored Fulama, u Engleskoj se proslavio sa Votfordom.

Ipak, treba imati u vidu da i u Kataru, kao domaćini Mundijala, ne štede novac da postanu jedna od fudbalskih centrala arapskog sveta.

Brazil je izgubio od Nemaca 7:1, pa se nije digla tolika fama: Krstajić se otvorio o debaklu, ali i planovima na klupi Srbije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B-21 Raider

    16. jun 2019 | 18:04

    Pametan. Neće da mu se mafija petlja u selekciju

  • Koki

    16. jun 2019 | 19:06

    PAMETNO! nek covek zaradi pare.... ma kakvu reprezentacija.... pa vidi ko je vodi... ne želi da se bruka. Idi kod arapina i uzmi im petrolove. Sa srecom.

  • Vozi Misko

    16. jun 2019 | 18:28

    Nego sta ides tamo gde mozes normalno da radis a da ti se ne mesaju praznoglavci kao ovde kod nas i naravno gde ces biti bogato placen za taj rad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA