Zvezda u Austriji brusi formu za LŠ: Ovo su fudbaleri na koje računa Milojević

Barem za sada, Ebisilio ostao u Beogradu

  • 5

Fudbaleri Crvene zvezde, posle završene prve faze priprema na Zlatiboru i dana odmora u Beogradu, krenuli su u austrijski Vindišgarsten, gde će odraditi drugi deo priprema.

Crveno-bela ekspedicija i ove godine drugu fazu priprema obaviće u Vindišgarstenu. Ovo austrijsko mesto biće dom naših fudbalera sve do 2. jula, kada je zakazan povratak za Beograd.

Na spisku putnika našlo se 26 imena: Zoran Popović, Miloš Gordić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Miloš Vulić, Mirko Ivanić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, El Fardu Ben, Marko Marin, Erik Jirka, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Radovan Pankov, Nikola Krstović, Jug Stanojev, Željko Gavrić, Marko Konatar i Aleksandar Stanković.

Čuvar mreže Milan Borjan ima obaveze sa kanadskom reprezentacjom, a sa mladom reprezentacijom Srbije su Srđan Babić i Milan Gajić. Dejan Meleg, Dejan Vidić i Srefan Hajdin ostali su u Beogradu i radiće sa pomoćnim trenerom Ivicom Momčilovićem. U Beogradu je ostao i Lorenco Ebisilio, a očekuje se da se on vrlo brzo priključi ekipi.

Crvena zvezda će na pripremama u Austriji odigrati i pet prijateljskih utakmica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA