≫ 

Predsednik Lacija promenio ploču: Sergej može da ide

Klub ne želi nezadovoljne igrače, ako dođe dobra ponuda Sergej će promeniti sredinu

  • 12
APTOPIX Italy Soccer Italian Cup Foto: Tanjug/AP

Prošlo je godinu dana od kada je predsednik Lacija, Klaudio Lotito, tvrdoglavo odbijao bogatstvo za Sergeja Milinković Savića. Sada su se stvari izgleda promenile i spreman je da sasluša ponude.

Prošlog leta Lotito je tražio neverovatnih 150 miliona evra za Sergeja, koje niko nije ponudio. Najbolju ponudu dobio je od Milana koji je želeo da pozajmi našeg fudbalera sa otkupnom klauzolom od 80 miliona plus 40 na ime raznih bonusa.

Od tada se mnogo toga promenilo. Loša sezona koja je počela ''nasilnim'' ubacivanjem u reprezentaciju za Svetsko prvenstvo pa preko toga da gotovo godinu dana nije ličio na sebe. Tek poslednjih nekoliko meseci Sergej podseća na partije iz predhodne godine.

Lotito Klaudio Lotito, predsednik Lacija; Printscreen: Youtube/alaNEWS

Lacio sad traži 80 miliona, a stigla im je ponuda od 60 miliona evra od Juventusa plus igrač. Pored Bjankonera za SMS-a zainteresovan je i PSŽ.

Lotito je povodom nove sitacije oko Sergeja priznao za Gazetu delo Sport, da je spreman da pusti našeg igrača.

- U Laciju zadržavamo samo one koji hoće da ostanu. Ukoliko igrač izrazi želju za novim izazovom, nećemo da stojimo na putu. Cena će da bude u skladu sa činjenicom da je proglašen za najboljeg vezistu Serije A.

Mediji na Apeninima prenose da Lacio od PSŽ-a traži okruglo 100 miliona, dok su Francuzi spremni da daju 75 miliona i još pet miliona kroz bonuse.

Sergej Milinković Savić Foto: Guliver/Marco Rosi/Getty Images

Ukoliko se uspešno završe pregovori Milinković-Savić bi postao najskuplje plaćeni srpski fudbaler ikada i srušio bi nedavno postavljeni rekord Luke Jovića, čiji je transfer iz Ajntrahta u Real Madrid plaćen 60 miliona evra.

Ako PSŽ ne požuri postoji mogućnost da im Sergeja preuzme Juventus, koji ga vidi kao idealnu zamenu ako ne uspeju da vrate Pogbu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    17. jun 2019 | 14:31

    Lepo ste napisali ‘nasilno’ ubacivanje u reprezentaciju za SP. Mada pre bih rekao stavljanje igraca ispred interesa reprezentacije da bi se predsednik saveza uglavio u procenat od prodaje istog.

  • Perica

    17. jun 2019 | 14:30

    Da su slušali bivšeg selektora Muslina mogli su ga prodati za 100 milki i više a objektivno ne vradi ni ti 60.A ne hoće Kezman da pokaže moć pa preko svoji pajtosa otera Muslina a ubaci SMS u reprezentaziju.I šta bi SMS katastrofa u repki kao da smo igrali sa igračem manje.

  • Cocc

    17. jun 2019 | 14:21

    Samo ne znam gde, ko ce njega uzeti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA