Legendarni Alesandro Nesta preuzeo novi klub, fenjeraš Serije A se nada ekspresnom povratku u elitu

Frozinone veruje u Nestu

  • 0

Četvrti klub iz prošlosezonskog društva Serije A već je promenio trenera ovog leta. Posle Intera, Rome i Juventusa, Frozinone, koji je minulu sezonu završio na 19. mestu i samim tim ispao u Seriju B, saopštio je da je za novog trenera imenovao legendarnog štopera Italije, Lacija i Milana, Alesandra Nestu.

Jedan od najboljih štopera svih vremena promovisan je u novog šefa struke novog-starog italijanskog drugoligaša. Oni su ove sezone tek drugi put u istoriji igrali u najelitnijem domaćem takmičenju, a čelni ljudi kluba veruju da ih Nesta može ekspresno ponovo vratiti u Seriju A.

Nesti će ovo biti treći trenerski aganžman od kada je po prvi put preuzeo jednu ekipu 2016. Trenersku karijeru je započeo na klupi Majamija koji je vodio tokom sezone 2016/2017. Godinu dana po završetku te sezone vraća se u Italiju i preuzima Peruđu.

Kako prenose italijanski medji, Nesta je za protivkandidata za ovaj posao imao još jednog bivšeg istaknutog italijanskog reprezentativca, Fabija Grosa, ali je štoper pobedio levog beka u ovom izboru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA