≫ 

Čelsi ne da svog Brazilca kojem ugovor ističe za godinu dana: Odbijeni Barsa i Atletiko

Odbijene zvanične ponude za Vilijana od oko 40 miliona evra

  • 1

Čelnici Čelsija su odbili ponude za Vilijana od Barselone i Atletiko Madrida u visini od oko 40 miliona evra, prenose svi evropski mediji.

Brazilac ulazi u poslednju godinu ugovora i ako Čelsi planira da nešto zaradi na igraču kojeg su doveli pre šest godina za 35 miliona evra iz Anžia (prethodno gaoni kupili od Šahtjoraza skoro istu cifru), ovo im je praktično poslednja prilika.

Dogovor kluba i Brazilca još uvek nema tako da postoji realna šansa da narednog leta 30-godišnji krilni fudbaler napusti Stamford Bridž.

Eden Azar je napustio klub, a kako Čelsi ima zabranu dovođenja igrača do sledećeg leta, uprava kluba ne sme sebi da dozvoli da ostane bez još jednog ključnog igrača koji bi trebalo da dobije još više slobode sad kada nema više Belgijanca.

Vilijan, Čelsi Foto: AP/Tanjug

Zbog toga je uprava Plavih rešila ''da se kocka'' i da na kraju možda ostane bez ikakvog obeštećenja za njega.

Ove sezone je na 56 utakmica u svim takmičenjima postigao 8 golova i zabeležio je 14 asistencja.

Ukupno je za za plave sa Stamford Bridža odigrao 292 utakmice i zabeležio gotovo identičan broj golova i asistencija, 52 gola naspram 53 asistencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branko

    19. jun 2019 | 00:24

    ovaj momak vredi vise od 40 miliona, drugo, ko ce da im igra ako on ode, otisao Azar, borice se za opstanak ako ostanu bez Wilijana....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA