Skandal trese Vranje: Antić tukao i čupao za kosu igrača, pale teške optužbe sindikata fudbalera

Ne smiruju se strasti oko Recka Antića

  • 9

Sindikat fudbalera "Nezavisnost" optužio je predsednika i trenera Dinama iz Vranja Dragana Antića da je u poluvremenu pretukao svog igrača Luku Ratkovića.

Incident o kom je sindikat pisao u saopštenju desio se u prvoj polovini maja, kada je Dinamo protiv subotičkog Spartaka pokušavao da osvoji važne bodove i izbori opstanak u Superligi.

Navodi se da je čak Ratković bio prinuđen da traži stručnu pomoć nakon sukoba sa Antićem.

DRAGAN ANTIC Foto: MN Press

- Dana 11.05.2019. na utakmici između FK Dinamo Vranje i FK Spartak, predsednik i trener FK Dinamo Vranje, gospodin Dragan Antić, pretukao je na poluvremenu utakmice igrača Luku Ratkovića, zadavši mu udarce otvorenim šakama u predelu leve i desne strane glave, pred brojnim svedocima.

Pored navedenog, gospodin Dragan Antić čupao je za kosu i cimao napred-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vređao ga i upućivao pogrdne reči, a nakon toga polomio inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predelu glave igraču Luki Ratkoviću, a sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom igrača Luke Ratkovića u prvom poluvremenu gorepomenute utakmice.

Dragan Recko Antić Printskrin: Youtube/Superliga.rs

Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta sa predsednikom i trenerom FK Dinamo Vranje gospodinom Draganom Antićem, igrač Luka Ratković bio je prinuđen da se javi u zdravstveni centar na dijagnostiku i dalje lečenje.

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" najoštrije osuđuje bilo kakvu vrstu nasilja u sportu i javno pozivamo nadležne državne organe kao i nadležne organe Fudbalskog saveza Srbije da najoštrije kazne predsednika i trenera FK Dinamo Vranje gospodina Dragana Antića za ovaj do sada nezapamćen incident u našem sportu -  piše u saopštenju sindikata.

O čitavom ovom skandalu iz svlačionice je pričao i sam Antić rekavši da je polomio sve u svlačionici i "podelio nekoliko vaspitnih" što se može videti u priloženom snimku.

Da podsetimo, Vranjanci do kraja sezone u toj nameri nisu uspeli i ispali su u Prvu ligu. Antić je po završetku sezone dobio kaznu FSS do jeseni 2020. godine jer je prozivao Radnik iz Surdulice, braću Tončev i tvrdio da su namestili veliki broj utakmica na štetu Dinama.

VIDEO - Debakl Vranjanaca: Trener FK Dinamo Vranje isključen iz utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    18. jun 2019 | 10:39

    Pritvor mesec dana, pa cemo videti za dalje. Ne moze niko da se izvlaci, pravda je za sve ista.

  • Draski

    18. jun 2019 | 10:53

    Oduzeti mu atest trenera pa neka trenira živce kod kuće, i to "doživotno"!

  • Seki

    18. jun 2019 | 11:45

    Samo mi nije jasno zasto ga oslovljavate sa gospodinom. Prikladnija rec za njega je SILEDZIJA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA